Categorie archief: Ledenmails

Ledenmail lesweek 13

Beste DIEFKAnen,

Woensdag 16 december is er weer interfac, dit keer is dat de finale van de zaalvoetbal heren. Zoals als gebruikelijk om kwart voor 7 op Basic Fit op Campus Middelheim. Succes heren, deze kunnen jullie zeker winnen!

Verder zijn er dit semester geen DIEFKA activiteiten meer. Kaas en wijn avond was een mooie afsluiter van dit semester. Nu begint de tijd van het studeren, hier willen we jullie allemaal veel succes mee wensen. Zet hem op, jullie kunnen het! En natuurlijk nog fijne kerstdagen en een mooie oud en nieuw! Tot na de tentamens, laten we het tweede semester straks net zo leuk maken als dit eerste semester!

Dikke kus en fijne feestdagen,
Het DIEFKA Praesidium

Ledenmail lesweek 12

Lieve DIEFKAnen,

Week 12 zal de laatste week van dit semester zijn met DIEFKA activiteiten en dus hebben we er extra veel gepland.

Maandag 7 december begint met het interfac basketbal heren. Dit zal natuurlijk weer zijn op de Basic Fit in Campus Middelheim. Om 18:45 aanwezig zijn als jullie mee willen doen met deze mooie sport.

Maandag 7 december later in de avond is er ook het befaamde marcellekes TD! Wegens het grote succes van vorige edities zijn wij genoodzaakt dit geweldige feestje te verzetten naar een grotere lokatie: De Zappa. Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws was, zetten we dit jaar ook onze 10-GRATIS-VATEN traditie voort!
Ook dit jaar zal er weer een jeneverbar aanwezig zijn! en dit met de door jullie verkozen lekkerste jenevers! Er is ook een gratis busdienst opgezet, de details hiervan kun je op de facebook pagina vinden. Dus trek allemaal jullie marcellekes (een hemd voor de Nederlanders) uit de kast voor dit geweldige TD!

Woensdag 9 december is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt! Laat je verwarmen door de knetterende vuurkorven of door enkele jenevertjes en maak het gezellig met fijne kerstmuziek op de achtergrond. Alle verenigingen zullen hier een kraampje hebben en eten en drinken verkopen. De DIEFKA stand zal dit jaar warme poffertjes serveren. De kerstmarkt gaan om 18 uur van start op het grasveldje op Campus Groenenborger. Er is hier elk jaar een gezellig sfeer, dus als je van kerst houdt zal ik hier zeker langs komen!
 

Donderdag 10 december is het weer tijd voor de leukste avond van het jaar, DIEFKA’s kaas- en wijnavond! Deze jaarlijkse traditie is dé perfecte avond om nog eventjes te genieten van veel gezelligheid en (heel) veel verrukkelijke kazen en heerlijke wijnen voordat iedereen in de boeken duikt. Het is onze laatste activiteit van 2015 en zoals het gezegde luidt: “save the best for last” belooft het wederom een legendarische avond te worden.
Omdat de chique editie van vorig jaar zo goed bevallen is, zullen we het ook dit jaar weer in een fancy jasje steken!
de prijs voor de degustatie is 14 euro, indien je niet mee wilt doen aan de degustatie is de prijs voor kaas en wijn à volonté 8 euro.

Dus trek die mooie nette kleren aan en kom met DIEFKA genieten van de heerlijkste kazen en wijnen!

Dikke kus,
het DIEFKA Praesidium

Ledenmail lesweek 11

Beste DIEFKAnen,

Maandag 30 november worden tijdens de middagpauze door DIEFKA de truien en definitieve lidkaarten uitgedeeld. Dit zal zijn op Campus Groenenborger en vergeet natuurlijk je aankoop bewijs niet!

Maandag 30 november is er weer genoeg te sporten. Ten eerste is er ASL om 12 uur op de Wilrijkse Pleinen. Het 2e team speelt tegen Argonaut op veld 4, het 1e team speelt tegen PSW op veld 3, die toch wel even met beide beentjes op de grond gezet moeten worden. Aan ons/jullie dus de taak om ons team aan te komen moedigen en ze naar de overwinning te schreeuwen.
Ook is er maandag weer interfac, dit keer is het dames volleybal. Dit is om 18:45 en zoals altijd ook in Basic Fit op Campus Middelheim. Hier kunnen we goed op scoren dus wees allemaal aanwezig om te sporten of te cheeren!

Dinsdag 1 december terwijl het langzaam kouder wordt, is het tijd voor onze volgende cantus. Daarom presenteren de makers van Rock ’n Roll cantus u nu DIEFKA roadtrip cantus! Een roadtrip die u mee zult nemen door Europa dit zal natuurlijk gepaard gaan met de leukste liederen. Deze cantus is in Den Hagar (yes!). Het Io Vivat is om half 9 schachten worden om 20 uur verwacht. Ook zal er een verjaardag gevierd worden dus hopelijk tot dan!

Maandag 7 december is het weer zover! De befaamde marcellekes TD.
Wegens het grote succes van vorige edities zijn wij genoodzaakt dit geweldige feestje te verzetten naar een grotere lokatie: De Zappa. Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws was zullen we ook dit jaar onze 10 VATEN-traditie verderzetten. We hebben nog een pak meer verrassingen voor jullie in petto, maar die volgen later!

Donderdag 10 december is er ook kaas en wijn avond. Een van de leukste avonden van het jaar! Deze week moet je, je hiervoor hebben ingeschreven. Wees er dus op tijd bij, want dit wil je niet missen!

Dikke kus,

het DIEFKA Praesidium

Ledenmail lesweek 10

Beste DIEFKAnen,

Maandag 23 oktober is het weer tijd voor interfac. Dit keer is het handbal heren en natuurlijk als altijd is het 19:00 uiterlijk in de basic fit op Campus Middelheim. Er is dit interfac wel iets speciaals, namelijk onze Sport Tim is jarig!! Dit zal natuurlijk gepaard gaan met menig pint. Om deze reden wil ik ook iedereen vragen om te komen. Je kunt of mee sporten of je kunt mee drinken (beide kan natuurlijk ook). Ik heb er zin in!

Dinsdag 24 november is er een informatie moment van DZG (Dierenartsen Zonder Grenzen). Dit zal zijn op Campus Groenenborger in lokaal T 105. Het begint om 18:00 en zal tot 19:00 duren. Ben je geïnteresseerd in het goede doel en wil je meer informatie over waar dit mooie goede doel precies over gaat kom dan zeker kijken.

Donderdag 26 november is het ook weer tijd voor DIEFKA om sinterklaas te vieren, dit doen wij met de bekende DIEFKA Sinterquiz. Dit is een combinatie van Surprise en Quizzen, voor de echte allesweters of voor mensen die gewoon van verrassingen houden. Neem zelf een cadeau ter waarde van €5,- mee, en je prestaties tijdens de Quiz zullen bepalen met welk cadeautje jij naar huis gaat… Jullie vormen groepjes van maximaal 5 personen om samen de strijd aan te gaan voor de titel van BESTE SINTERQUIZZER VAN 2015! .. En voor het leukste cadeau natuurlijk.  Voor €3,- per persoon. Voor deze prijs voorzien wij pintjes, frisdrank, pepernoten en andere Sinterklaas-esque lekkernijen! Het zal zijn op Campus Drie Eiken in lokaal 0.14 en zal beginnen om 19:00.
Wees op tijd, anders kun je misschien niet meer meedoen en vergeet je cadeautje niet!

!!!  LET OP  !!!!
Dinsdag en donderdag zijn de enige echte DIEFKA truien op te halen! Voor de mensen die nog niet in het bezit zijn van een definitief lidkaart, deze zullen ook op beide activiteiten te verkrijgen zijn!

Dikke kus,
het DIEFKA Praesidium

Ledenmail lesweek 9

Beste DIEFKAnen,

Dinsdag 17 november is het tijd voor een super krelle DIEFKA kroegentocht! We zullen weer met z’n allen naar ’t Stad trekken om daar de nodige pintjes te verzetten. Zoals altijd belooft het weer een fabuleuze avond te worden, dus zorg dat je erbij bent!
Voor degene met de fiets, we verzamelen om 19u30 op campus Groenenborger. Voor zij die niet mee fietsen, jullie kunnen ons vinden in de volgende cafés:
20u De Salamander
21u De Prof
22u Klimax
23u Doedelzak
Hierna zullen we zorgen dat we rond 00 uur in Café Local zijn voor rood wit rood TD.

Woensdag 18 november is het ook weer tijd voor interfac. Dit keer zal dit squash dames B en finales zijn. Voor de dames die mee doen, om 19:00 uiterlijk op basicfit op Campus Middelheim. Toeschouwers worden natuurlijk altijd gewaardeerd!

Dikke kus,

het DIEFKA praesidium!

Ledenmail lesweek 8

Lieve DIEFKAnen,

deze week een rustige week wat betreft de DIEFKA activiteiten, maar vergeet niet er zijn meer dingen te doen dan alleen de activiteiten van DIEFKA. Dus hou ook altijd facebook goed in de gaten.

Maandag 9 november is er interfac voor dames en voor heren. Dit is de interfac zwemmen. Om 19:45 in Den Bessem. Als je wilt mee doen laat dit de heren van de sport ook snel even weten. Dit kan door een mail te sturen naar sport@diefka.com of door een facebook bericht te sturen naar Tim of Alexander.

Verder vast een voorbereidend bericht. Woensdag 25 november is er de eerste KBC Comedy Night, deze avond is speciaal voor studenten in de medische sector. Heb je interesse om hier heen te gaan of wil je extra informatie? Stuur dan een mail naar pr@diefka.com.

Dikke kus,
het DIEFKA praesidium!

Ledenmail lesweek 7

Beste DIEFKAnen,

Maandag 2 november is het tijd voor onze eerste thema cantus van het jaar! And it’s time to Rock ’n Roll op Rock ’n Roll cantus! De locatie is
’t Biokot, de schachten worden om 20:00 verwacht. Io Vivat is om 20:30. Hopelijk tot dan!

Dinsdag 3 november zullen wij in de middagpauze de cursussen, lidkaarten en Triomed dissectie sets uitdelen. Wij zullen voor jullie klaar zitten van 12:45 tot 13:30.
Cgb (T hal):cursussen 1e jaars, lidkaarten en Triomed dissectiesets
Cde (’t Kaf): cursussen 2e en 3e jaars en lidkaarten
Vergeet jullie betaalformulier en/of studentenkaart niet!

!!!Dit evenement is alleen voor DIEFKA schachten en DIEFKA praesidium!!
Donderdag 5 november is er het schachten spel ter viering dat de schachten de d%p gehaald hebben! Het is nog een verrassing wat we precies gaan doen: maar ik kan jullie al wel vertellen dat er voor jullie heel veel gratis drank gaat zijn!
We zullen om 19.45 verzamelen op het pleintje voor de KP. Dit gaat wel een buiten activiteit zijn, dus hou rekening met de kleding keuze.
!!!Dit evenement is alleen voor DIEFKA schachten en DIEFKA praesidium!!

Dikke kus, het DIEFKA praesidium

Ledenmail lesweek 6

Beste DIEFKAnen,

Op maandag 26 oktober is er weer interfac, dit keer zal het surprise interfac zijn. Het zal dit keer een tot dan geheim gehouden sport zijn, dus kom zeker mee doen! Het is zoals gebruikelijk op de basic fit op campus Middelheim, uiterlijk aanwezig om 19:15. Voor deze interfac is GEEN plus pas nodig!

Op woensdag 28 oktober organiseren DIEFKA en Hera in samenwerking met Dierenartsen Zonder Grenzen een benefiet avond voor de campagne ‘Koop een geit’. Dit zal plaatsvinden in Jeugdcentrum Vizit, voor de BBQ word je verwacht aanwezig te zijn om 17:30, maar  je kunt altijd nog om 21:00 gewoon aansluiten!
Deze avond zal worden ingeleid door een woordvoerder van DZG. Voor de benefiet avond wordt een heerlijk buffet met barbeque voorzien, ook zullen er zotte prijzen te winnen zijn bij de tombola. Dit evenement mag je zeker niet missen!

Op donderdag 29 oktober bouwen DIEFKA en WINAK samen nog eens een feestje in de KP, de Mexican TD!
Als extra kan je nu genieten van Desperados, Tequila en tal van zotte acties:
23h: Gratis Vat
00.00: Desperados Happy Hour
01.00: Tequila Happy Hour
02.30: FREE shots from heaven
Als je goed verkleed krijg je een gratis bonneke!
Prijzen: Lid/Niet-lid: €3/€4
4 bonnen voor €5
Vestiaire aanwezig

Dikke kus van het DIEFKA Praesidium

Ledenmail lesweek 5

Lieve DIEFKAnen,
Morgenavond is het weer tijd om te sporten! Dit keer is er niet alleen een interfac, maar zullen ook de 1e wedstrijden van de ASL Outdoor plaatsvinden.Na de 1e plaats in de poulefase van het zaalvoetbal heren is het dit keer aan de dames om de eer van DIEFKA hoog te houden met een paar potjes badminton. We zullen om 18:45 verzamelen in het gebouw van Basic Fit Middelheim. Er zal gespeeld worden in duo’s. Heren zijn natuurlijk altijd welkom om de dames naar de overwinning te juichen.

https://www.facebook.com/events/1480313492297582/

Bij de ASL Outdoor zullen verschillende spelers van DIEFKA in 2 verschillende teams uitkomen. We zullen spelen aan de Wilrijkse Pleinen, tegenover de Antwerp Expo.
Het 1e team, KDA + Biomedica + Demetris, zal spelen om 19:00 uur tegen ESN en het 2e team, DIEFKA + Fabiant + WINAK, zal spelen om 20:00 uur tegen Ichtus + Jong Groen. Reden genoeg dus om even af te komen en onze teams toe te juichen. Spelers voor de ASL dienen aanwezig te zijn om 18:00 met de benodigde uitrusting en UA Plus Pass.

https://www.facebook.com/events/130915883925593/

Verder is deze week is de laatste van de 4 d%p activiteiten. Op woensdag 21 oktober de d%p zelf! Schachten worden  verwacht op het Universiteitsplein (parkeerplaats tegenover t’Profke) om 18 uur. Natuurlijk super mooi verkleed als hun Disneydier.

LET OP!
Op woensdag 28 oktober organiseren DIEFKA en Hera in samenwerking met Dierenartsen Zonder Grenzen een benefiet avond voor de campagne ‘Koop een geit’.

Deze avond zal worden ingeleid door een woordvoerder van DZG. Voor de benefiet avond wordt een heerlijk buffet met barbeque voorzien, ook zullen er zotte prijzen te winnen zijn bij de tombola. Schrijf je snel in (en stel alvast je menu samen!) via de onderstaande link, want dit evenement mag je zeker niet missen!

DEADLINE voor inschrijving BBQ : 20 oktober!

http://www.diefka.com/koopeengeit

Waarom een geit?
De klassieke redenen zijn gekend: melk en mest. Maar er zit meer in een geit dan u denkt. De start van een hoopvolle toekomst bijvoorbeeld. Hoe? Een geit werpt 1 tot 2 jongen per jaar die in nood verkocht kunnen worden. Zo voorzie je families van nieuwe inkomsten en dus ook van onderwijs, medische zorgen, kledij, voeding, …
Schenk Afrikaanse families een geit en je schenkt hen zoveel meer.

Je hoeft geen lid te zijn om langs te komen!
Er zal ook een coverband: FoNK! zijn om 21h dus je kan altijd aansluiten!!!

Dikke kus van het DIEFKA praesidium!

Ledenmail lesweek 4

Maandag 12 t/m donderdag 15 oktober zitten wij elke middag pauze op Campus Groeneborger (T hal) en op Campus Drie Eiken (’t Kaf).
Hier zullen wij verkopen …..
★ Examenbundels! (1e/2e/3e ba DGK)
★ Samenvattingen van vele vakken
★ Etnografie inlog codes
DIEFKA truien
Van elke examenbundel en samenvatting zal er een inkijk exemplaar klaar liggen.
De prijslijst zal binnenkort op het fb evenement beschikbaar zijn.

Op dinsdag 13 oktober is het tijd om onze disneydieren te gaan leren wat cantussen is!
Het schachtenconvent zal plaats vinden in het Jeugdhuis Joké, het Io Vivat zal zijn om 20.30.
Schachtjes worden al om 19:30 verwacht!
We verkopen deze avond ook nieuwe codices
Codices groen/rood: €8/5
DIEFKA mokken €8
DIEFKA schildjes €5
DIEFKA speldjes €3
Op woensdag 14 oktober is er natuurlijk ook weer interfac. Deze week zal dat zaalvoetbal voor de heren zijn, maar het wordt altijd gewaardeerd als er nog wat dames komen om de heren aan te moedigen! zoals altijd is het om 19:00 op Campus Middelheim bij de Basic Fit.

Dikke kus van het DIEFKA praesidium!