Ledenmail lesweek 5

Lieve DIEFKAnen,
Morgenavond is het weer tijd om te sporten! Dit keer is er niet alleen een interfac, maar zullen ook de 1e wedstrijden van de ASL Outdoor plaatsvinden.Na de 1e plaats in de poulefase van het zaalvoetbal heren is het dit keer aan de dames om de eer van DIEFKA hoog te houden met een paar potjes badminton. We zullen om 18:45 verzamelen in het gebouw van Basic Fit Middelheim. Er zal gespeeld worden in duo’s. Heren zijn natuurlijk altijd welkom om de dames naar de overwinning te juichen.

https://www.facebook.com/events/1480313492297582/

Bij de ASL Outdoor zullen verschillende spelers van DIEFKA in 2 verschillende teams uitkomen. We zullen spelen aan de Wilrijkse Pleinen, tegenover de Antwerp Expo.
Het 1e team, KDA + Biomedica + Demetris, zal spelen om 19:00 uur tegen ESN en het 2e team, DIEFKA + Fabiant + WINAK, zal spelen om 20:00 uur tegen Ichtus + Jong Groen. Reden genoeg dus om even af te komen en onze teams toe te juichen. Spelers voor de ASL dienen aanwezig te zijn om 18:00 met de benodigde uitrusting en UA Plus Pass.

https://www.facebook.com/events/130915883925593/

Verder is deze week is de laatste van de 4 d%p activiteiten. Op woensdag 21 oktober de d%p zelf! Schachten worden  verwacht op het Universiteitsplein (parkeerplaats tegenover t’Profke) om 18 uur. Natuurlijk super mooi verkleed als hun Disneydier.

LET OP!
Op woensdag 28 oktober organiseren DIEFKA en Hera in samenwerking met Dierenartsen Zonder Grenzen een benefiet avond voor de campagne ‘Koop een geit’.

Deze avond zal worden ingeleid door een woordvoerder van DZG. Voor de benefiet avond wordt een heerlijk buffet met barbeque voorzien, ook zullen er zotte prijzen te winnen zijn bij de tombola. Schrijf je snel in (en stel alvast je menu samen!) via de onderstaande link, want dit evenement mag je zeker niet missen!

DEADLINE voor inschrijving BBQ : 20 oktober!

http://www.diefka.com/koopeengeit

Waarom een geit?
De klassieke redenen zijn gekend: melk en mest. Maar er zit meer in een geit dan u denkt. De start van een hoopvolle toekomst bijvoorbeeld. Hoe? Een geit werpt 1 tot 2 jongen per jaar die in nood verkocht kunnen worden. Zo voorzie je families van nieuwe inkomsten en dus ook van onderwijs, medische zorgen, kledij, voeding, …
Schenk Afrikaanse families een geit en je schenkt hen zoveel meer.

Je hoeft geen lid te zijn om langs te komen!
Er zal ook een coverband: FoNK! zijn om 21h dus je kan altijd aansluiten!!!

Dikke kus van het DIEFKA praesidium!