Ledenmail lesweek 8

Lieve DIEFKAnen,

deze week een rustige week wat betreft de DIEFKA activiteiten, maar vergeet niet er zijn meer dingen te doen dan alleen de activiteiten van DIEFKA. Dus hou ook altijd facebook goed in de gaten.

Maandag 9 november is er interfac voor dames en voor heren. Dit is de interfac zwemmen. Om 19:45 in Den Bessem. Als je wilt mee doen laat dit de heren van de sport ook snel even weten. Dit kan door een mail te sturen naar sport@diefka.com of door een facebook bericht te sturen naar Tim of Alexander.

Verder vast een voorbereidend bericht. Woensdag 25 november is er de eerste KBC Comedy Night, deze avond is speciaal voor studenten in de medische sector. Heb je interesse om hier heen te gaan of wil je extra informatie? Stuur dan een mail naar pr@diefka.com.

Dikke kus,
het DIEFKA praesidium!