Ledenmail lesweek 9

Beste DIEFKAnen,

Dinsdag 17 november is het tijd voor een super krelle DIEFKA kroegentocht! We zullen weer met z’n allen naar ’t Stad trekken om daar de nodige pintjes te verzetten. Zoals altijd belooft het weer een fabuleuze avond te worden, dus zorg dat je erbij bent!
Voor degene met de fiets, we verzamelen om 19u30 op campus Groenenborger. Voor zij die niet mee fietsen, jullie kunnen ons vinden in de volgende cafés:
20u De Salamander
21u De Prof
22u Klimax
23u Doedelzak
Hierna zullen we zorgen dat we rond 00 uur in Café Local zijn voor rood wit rood TD.

Woensdag 18 november is het ook weer tijd voor interfac. Dit keer zal dit squash dames B en finales zijn. Voor de dames die mee doen, om 19:00 uiterlijk op basicfit op Campus Middelheim. Toeschouwers worden natuurlijk altijd gewaardeerd!

Dikke kus,

het DIEFKA praesidium!