Ledenmail lesweek 10

Beste DIEFKAnen,

Maandag 23 oktober is het weer tijd voor interfac. Dit keer is het handbal heren en natuurlijk als altijd is het 19:00 uiterlijk in de basic fit op Campus Middelheim. Er is dit interfac wel iets speciaals, namelijk onze Sport Tim is jarig!! Dit zal natuurlijk gepaard gaan met menig pint. Om deze reden wil ik ook iedereen vragen om te komen. Je kunt of mee sporten of je kunt mee drinken (beide kan natuurlijk ook). Ik heb er zin in!

Dinsdag 24 november is er een informatie moment van DZG (Dierenartsen Zonder Grenzen). Dit zal zijn op Campus Groenenborger in lokaal T 105. Het begint om 18:00 en zal tot 19:00 duren. Ben je geïnteresseerd in het goede doel en wil je meer informatie over waar dit mooie goede doel precies over gaat kom dan zeker kijken.

Donderdag 26 november is het ook weer tijd voor DIEFKA om sinterklaas te vieren, dit doen wij met de bekende DIEFKA Sinterquiz. Dit is een combinatie van Surprise en Quizzen, voor de echte allesweters of voor mensen die gewoon van verrassingen houden. Neem zelf een cadeau ter waarde van €5,- mee, en je prestaties tijdens de Quiz zullen bepalen met welk cadeautje jij naar huis gaat… Jullie vormen groepjes van maximaal 5 personen om samen de strijd aan te gaan voor de titel van BESTE SINTERQUIZZER VAN 2015! .. En voor het leukste cadeau natuurlijk.  Voor €3,- per persoon. Voor deze prijs voorzien wij pintjes, frisdrank, pepernoten en andere Sinterklaas-esque lekkernijen! Het zal zijn op Campus Drie Eiken in lokaal 0.14 en zal beginnen om 19:00.
Wees op tijd, anders kun je misschien niet meer meedoen en vergeet je cadeautje niet!

!!!  LET OP  !!!!
Dinsdag en donderdag zijn de enige echte DIEFKA truien op te halen! Voor de mensen die nog niet in het bezit zijn van een definitief lidkaart, deze zullen ook op beide activiteiten te verkrijgen zijn!

Dikke kus,
het DIEFKA Praesidium