Ledenmail lesweek 11

Beste DIEFKAnen,

Maandag 30 november worden tijdens de middagpauze door DIEFKA de truien en definitieve lidkaarten uitgedeeld. Dit zal zijn op Campus Groenenborger en vergeet natuurlijk je aankoop bewijs niet!

Maandag 30 november is er weer genoeg te sporten. Ten eerste is er ASL om 12 uur op de Wilrijkse Pleinen. Het 2e team speelt tegen Argonaut op veld 4, het 1e team speelt tegen PSW op veld 3, die toch wel even met beide beentjes op de grond gezet moeten worden. Aan ons/jullie dus de taak om ons team aan te komen moedigen en ze naar de overwinning te schreeuwen.
Ook is er maandag weer interfac, dit keer is het dames volleybal. Dit is om 18:45 en zoals altijd ook in Basic Fit op Campus Middelheim. Hier kunnen we goed op scoren dus wees allemaal aanwezig om te sporten of te cheeren!

Dinsdag 1 december terwijl het langzaam kouder wordt, is het tijd voor onze volgende cantus. Daarom presenteren de makers van Rock ’n Roll cantus u nu DIEFKA roadtrip cantus! Een roadtrip die u mee zult nemen door Europa dit zal natuurlijk gepaard gaan met de leukste liederen. Deze cantus is in Den Hagar (yes!). Het Io Vivat is om half 9 schachten worden om 20 uur verwacht. Ook zal er een verjaardag gevierd worden dus hopelijk tot dan!

Maandag 7 december is het weer zover! De befaamde marcellekes TD.
Wegens het grote succes van vorige edities zijn wij genoodzaakt dit geweldige feestje te verzetten naar een grotere lokatie: De Zappa. Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws was zullen we ook dit jaar onze 10 VATEN-traditie verderzetten. We hebben nog een pak meer verrassingen voor jullie in petto, maar die volgen later!

Donderdag 10 december is er ook kaas en wijn avond. Een van de leukste avonden van het jaar! Deze week moet je, je hiervoor hebben ingeschreven. Wees er dus op tijd bij, want dit wil je niet missen!

Dikke kus,

het DIEFKA Praesidium