Ledenmail lesweek 12

Lieve DIEFKAnen,

Week 12 zal de laatste week van dit semester zijn met DIEFKA activiteiten en dus hebben we er extra veel gepland.

Maandag 7 december begint met het interfac basketbal heren. Dit zal natuurlijk weer zijn op de Basic Fit in Campus Middelheim. Om 18:45 aanwezig zijn als jullie mee willen doen met deze mooie sport.

Maandag 7 december later in de avond is er ook het befaamde marcellekes TD! Wegens het grote succes van vorige edities zijn wij genoodzaakt dit geweldige feestje te verzetten naar een grotere lokatie: De Zappa. Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws was, zetten we dit jaar ook onze 10-GRATIS-VATEN traditie voort!
Ook dit jaar zal er weer een jeneverbar aanwezig zijn! en dit met de door jullie verkozen lekkerste jenevers! Er is ook een gratis busdienst opgezet, de details hiervan kun je op de facebook pagina vinden. Dus trek allemaal jullie marcellekes (een hemd voor de Nederlanders) uit de kast voor dit geweldige TD!

Woensdag 9 december is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt! Laat je verwarmen door de knetterende vuurkorven of door enkele jenevertjes en maak het gezellig met fijne kerstmuziek op de achtergrond. Alle verenigingen zullen hier een kraampje hebben en eten en drinken verkopen. De DIEFKA stand zal dit jaar warme poffertjes serveren. De kerstmarkt gaan om 18 uur van start op het grasveldje op Campus Groenenborger. Er is hier elk jaar een gezellig sfeer, dus als je van kerst houdt zal ik hier zeker langs komen!
 

Donderdag 10 december is het weer tijd voor de leukste avond van het jaar, DIEFKA’s kaas- en wijnavond! Deze jaarlijkse traditie is dé perfecte avond om nog eventjes te genieten van veel gezelligheid en (heel) veel verrukkelijke kazen en heerlijke wijnen voordat iedereen in de boeken duikt. Het is onze laatste activiteit van 2015 en zoals het gezegde luidt: “save the best for last” belooft het wederom een legendarische avond te worden.
Omdat de chique editie van vorig jaar zo goed bevallen is, zullen we het ook dit jaar weer in een fancy jasje steken!
de prijs voor de degustatie is 14 euro, indien je niet mee wilt doen aan de degustatie is de prijs voor kaas en wijn à volonté 8 euro.

Dus trek die mooie nette kleren aan en kom met DIEFKA genieten van de heerlijkste kazen en wijnen!

Dikke kus,
het DIEFKA Praesidium