Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Aline Van As

Public Relations

Hallo lieve DIEFKAnen, beginnende diergeneeskunde-studentjes en iedereen die deze prachtige Paardepoep mag aanschouwen. Hier aan mij de eer om onze allerliefste, beste, gekste P.R. voor te stellen: onze Aline (ook wel bekend als Alibaba voor de vrienden 😉 )

“Wat is nou een Aline?”, hoor ik je vragen.
Wel, volgens die dikke (Van Dale), kan je haar als volgt beschrijven: A•lin•e.
Een knotsgekke meid die weet van aanpakken. Ze heeft een hart voor dieren, behalve duiven. Deze doen haar zo luid gillen, dat zelfs de astronauten komen
klagen. Ook is ze verzot op pizza en net zoals de legende van Bloody Mary, komt ook Aline tevoorschijn bij het horen van 3x pizza.

Op het eerste zicht lijkt Aline een rustige meid, maar ze kan je nog wel eens versteld doen staan. Met haar geweldige dansmoves, die ze al toonde tijdens de cheer, danst ze iedereen onder tafel in de KP. Enkelen van ons hebben zelfs eens iets wonderlijks mogen aanschouwen. Ons Aline Van As kan zelfs twerken in split!! (Vraag haar er zeker eens naar na een paar drankjes). Ook is Aline gewoon een super persoon, ze staat altijd voor je klaar om naar je te luisteren, je te steunen en gewoon om je te laten lachen.

Samen met haar side-kick Chouffe, die een icoon is geworden onder de DIEFKAnen en soms ook wel de mascotte van DIEFKA wordt genoemd, ben ik er zeker van dat Aline voor ons de beste sponsors gaat scoren!

Dixit,
Caroline Spelters

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!