Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Bram Rijnsbergen

Peter

Beste DIEFKAnen, eerstejaars en andere Paardepoeplezers!

Aan mij de grote eer om jullie voor te stellen aan onze enige echte ras-Rotterdammer, Kitty, pater Bramilo, Brum en afgelopen jaar meneer de Praeses: Bram Rijnsbergen!

Bram heb ik vorig jaar als mijn mentor op de verkenningsdagen leren kennen. Met zijn passie voor kevers en schapen neuken (context is belangrijk?!) was het natuurlijk een perfecte eerste indruk. Ik heb hem het afgelopen jaar beter leren kennen als een echte levensgenieter, die geen nee kan zeggen tegen een potje Flunkyball of een deikeltje (wat hij als een van de beste kan). Hij brengt een overdosis humor met zich mee en is een van de grappigste, maar ook meest behulpzame mensen die ik ken. Hij staat altijd voor zijn vrienden klaar en gaat door het vuur voor DIEFKA. 

Hij heeft zich al jaren keihard ingezet voor ons clubje en afgelopen jaar stond hij als meneer de Praeses aan het roer. Met zijn leidinggevende skills heeft hij het geweldig gedaan. Met zijn Praesidium heeft hij alles in goede banen weten te leiden, waardoor DIEFKA de beste cantussen en TD’s van het jaar heeft georganiseerd. Door zijn inzet de afgelopen jaren bestrijkt hij daarom komend jaar de erefunctie: Peter. Na een aantal jaar in Wilrijk zal hij (helaas voor ons, maar gelukkig voor hem) naar Gent vertrekken. Maar niet getreurd mensen, want we zullen Bram dit jaar zeker nog wel eens tegenkomen op een cantus of TD, zodat hij zich eindelijk weer eens kan misdragen.

Heel veel succes en plezier in Gent, xx Fiona

Dixit,
Wessel Noord
Sport 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!