Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Bram Rijnsbergen

Praeses

Aan mij de eer om jullie voor te stellen aan een van mijn beste vrienden, de ras-Rotterdammer, de verbeterde versie van Hello Kitty en volgend jaar meneew de pwaeses: Bram Rijnsbergen. 

Ze zeggen wel eens dat ieder goed verhaal begint met een jongen, die staat te
plassen in de bossen voor de KP en tegelijkertijd om een kus vraagt. Niet? Oh, nou. Zo begon het van ons wel. Bram zat midden in een kuscompetitie en als de fanatiekeling die hij is, zou niks hem ervan weerhouden om die te winnen.
Vreemde situatie, wel lachen. En dat is precies hoe het er bij ons vaak aan toe gaat. Dat deze combi ras-Rotterdammer en Brabander zo goed samen zou gaan, zag eigenlijk niemand aankomen, maar dit jaar heeft gebleken dat het toch kan. Tijdens onze samenwerking voor de functie vice-praeses is hij een van mijn beste vrienden geworden en heb ik hem pas echt mogen leren kennen. Wat ben ik daar blij mee! Want naast de idioot die hij is, is Bram ook een van de meest grappige, lieve en zorgzame personen die ik ken. Hij zal altijd voor iedereen klaar staan en niks is hem te gek als het gaat om de mensen die hij lief heeft. Hij heeft altijd zijn woordje klaar, maar zal tegelijkertijd nooit een vlieg (of kever) kwaad doen. Afgelopen jaren heeft hij bewezen dat hij door het vuur zal gaan voor DIEFKA en daarom twijfel ik er niet aan dat hij ook dit jaar absoluut zal gaan vlammen als de gloednieuwe praeses. Dat wij ons in een coronajaar al zo goed hebben kunnen vermaken met een fles Apfelkorn of een Tripel LeFort en verder vrijwel niks, maakt dat ik zo ongelofelijk veel zin heb in volgend jaar. Ik kan niet wachten om te zien wat voor avonden we dan weer zullen gaan meemaken en om te zien hoe jij als een topper zal gaan stralen aan het hoofd van DIEFKA.

Lieve lieve Bram, ik wens je heel erg veel succes aanstaand jaar, maar ik twijfel
geen seconde aan hoe mega goed jij dit zal gaan doen!

Dixit,
Floor Meijers
Auxiliator 2021-2022
Vice-praeses 2020-2021
Quaestor 2019-2020

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!