Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Brenda Brinkman

Materiaalmeester – Mentor

Beste leden, sympathisanten en nieuwe studenten,

Met trots mag ik jullie voorstellen aan onze mentor en materiaalmeester voor aankomend jaar, Brenda Brinkman! Brenda is een lieve en ontzettend behulpzame meid. Ze is erg gedreven om mensen te helpen en staat altijd vooriedereen klaar. Vandaar dat ze in de 1e bachelor diergeneeskunde haarzelf had aangemeld als jaarverantwoordelijke en wat voerde ze deze taak voorhaar medestudenten toch goed uit! Dit heeft er ook toe geleid dat Brenda afgelopen jaar deel uitmaakte van ASK, maar met trots mag ik jullie vertellen dat we haar hebben gekoloniseerd en dat ze nu deel uitmaakt van de DIEFKA familie. Ik ben er ook helemaal van overtuigd dat de functies materiaalmeester en mentor heel erg bij Brenda passen en dat ze deze uitstekend gaat uitvoeren! Brenda is net zoals elke diergeneeskunde student een echte dierenvriend en ze is al helemaal gek op katten. Ze laat dan ook haar (semi)allergie voor katten zeker niet in de weg staan om elke kat die ze ziet eventjes te knuffelen. Als dat geen echte dierenvriend is, dan weet ik het ook niet meer! Naast dat Brenda veel met de studie betrokken is, is dat niet het enige wat zij met haar vrije tijd doet. Brenda is namelijk ook een ONWIJS goede make-up artist (serieus check haar op insta, het is abnormaal goed, @beautybabebrenda)! Ik weet wel wie ik ga vragen om mij te schminken voor Halloween TD. Wanneer je in de buurt van Brenda de woorden ‘Brut de Pêche’ laat vallen, is haaraandacht meteen bij jou. Als er iemand in Wilrijk wel van dit drankje houdt, dan is zij het wel. Maar geef haar alsjeblieft geen wodka, dan is het foute boel. Want als er één ding is waar Brenda niet goed op gaat, dan is het wel wodka! Kortom, ik heb ontzettend veel zin in het aankomende jaar en ik ben blij om er samen met jou een top praesidium-jaar van te mogen maken!

Dixit,
Mark Sonneveld
Sport 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!