Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Brenda Brinkman

Materiaalmeester

Halloooo,

Dit jaar is de eer aan mij om jullie voor te stellen aan
mijn mede-Materiaalmeester, Brenda Brinkman. Brenda is een geweldige meid die, net als ik, 2 jaar geleden aan haar DIEFKAvontuur is begonnen.
Wij waren helaas corona-schachtjes waardoor het wat moeilijker was om iedereen te leren kennen, maar dathebben we vorig jaar dubbel en dik goedgemaakt!
Het werd al snel duidelijk dat Brenda een spontane en vrolijke meid is met een hart van goud. Je kan altijd op haar rekenen voor een babbel of een goed feestje :). Als er na school iets te doen is, zal Brenda normaal ook altijd van de partij zijn, want wie zegt er nu nee tegen een feestje?? Als je nu denkt dat het lijstje van al haar kwaliteiten ten einde loopt, heb je het volledig mis! Brenda blijft je verrassen want tussen de lessen, TD’s en cantussen door is ze ook een enorm goede make-upartiest. Kijk zelf maar eens op haar insta (@beautybabebrenda), hihi. Vorig jaar was ze Materiaalmeester en Mentor, waarbij ze alle studenten diergeneeskunde hielp bij vragen over de richting/examens/… Deze gemotiveerde meid zal zeker niet terugdeinzen voor een uitdaging. Ik ben er van overtuigd dat het dit jaar helemaal goed gaat komen met Brenda als mijn mede-Materiaalmeester! Ik kijk er enorm naar uit om met haar samen te werken & natuurlijk ook veeeel te feesten! Samen met de rest van het praesidium gaan we er echt een topjaar van maken, maar dat kan ook niet anders met deze topmeid XXXX

Dixit,
Hanne Veestraeten
Materiaalmeester 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!