Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Britt Smits

Schachtentemmer

Lieve lezer,

Die mooie meid die je hier op de foto ziet, dat is Britt! Aan mij de eer om jullie voor te stellen aan de nieuwe Schachtentemmer.

Toen ik me bij DIEFKA liet dopen, wist ik eigenlijk niet zo goed wie ze was. Maar door het jaar heen leerde ik haar steeds beter kennen en kwam ik erachter wat voor geweldig persoon Britt is! Ze is super lief, heeft ontzettend veel doorzettingskracht en werkvermogen & staat altijd voor je klaar. Afgelopen jaar was ze Mentor, waar deze sterke eigenschappen goed tot hun recht kwamen. Dit heb ik zelf mogen ervaren toen we een maand lang samen op kot zaten te zwoegen voor de examens. Van snel een (vegetarische) maaltijd in elkaar gooien tussen het leren tot samen random series kijken als pauze, alles was even gezellig (ondanks die examens dan he…).

 Dit jaar neemt ze de rol van Schachtentemmer op. Daarbij ben ik aan de ene kant jaloers en aan de andere kant blij dat ik geen schacht meer ben, want van zo’n heerlijk pittige, strenge en zelfverzekerde dame als Britt gaan al die schachtjes beven! Naast alles wat ze voor school en DIEFKA doet, is ze vaak te vinden in de sportschool. Ze heeft een lieve Jack Russel genaamd Diesel en daarbij is ze ook nog eens altijd in voor een feestje. Zo stond ze opeens te twerken op het podium bij StuDay en ging ze bij de go-kart/cheer uit de kleren en in de vijver. Kan je Britt niet vinden? Zoek dan naar een leren jas met kleurrijke bloemetjes!

Lieve Britt, ik weet zeker dat je het aankomend jaar geweldig gaat doen! Ik kan niet wachten om mooie herinneringen met jou te maken en we gaan er samen een heerlijk jaar van maken! Ik heb er zin in!

Dixit,
Noortje de Bie
 Feest 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!