Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Britt Smits

Mentor

Hallooo,

Aan mij de eer om dit jaar één van onze mentoren van 2021-2022 voor te stellen, Britt. Als je Britt voor het eerst ziet, is er al snel iets wat opvalt. Ze heeft namelijk een gave om de meest mooie en unieke kledingstukken te scoren, van cowboylaarzen tot een leren jas met gekleurde bloemetjes. Ze heeft het allemaal. Wanneer je haar leert kennen, valt je ook meteen op dat ze niet alleen een supergave kledingstijl heeft, maar ook gewoon heel erg leuk is. Van de DIEFKA kaas- en wijnavond of een barbecue tot aan gewoon gezellig sporten, je verveelt je nooit als Britt van de partij is.

Een van de eigenschappen van Britt waar ik zeker naar opkijk, is haar doorzettingsvermogen. Dit konden we al duidelijk zien tijdens de schachtenkoning(in) verkiezingen, waar ze vol voor alle opdrachten ging met veel leuke foto’s en filmpjes als gevolg. Dit doorzettingsvermogen heeft ze ook zeker al nodig gehad op studiegebied. Voordat ze diergeneeskunde kwam studeren in Antwerpen, heeft ze namelijk al heel wat stappen moeten zetten. Van de HAVO naar het HBO in Nederland, dan helemaal naar Antwerpen en dat allemaal binnen de 20 jaar van haar bestaan (ik zou het haar niet nadoen). Ik weet dan ook zeker dat dit doorzettingsvermogen op studiegebied haar zeker gaat helpen in haar mentorfunctie. Ze begrijpt niet alleen hoe hard je moet werken voor de studie, maar ze kan ook de studenten perfect ondersteunen, omdat ze dit zelf ook heeft moeten doen. Een andere eigenschap van Britt die de meesten meteen herkennen, is haardirectheid. Zo komen de meest random opmerkingen uit haar mond, vaak met veel gelach als gevolg. Een voordeel is wel dat ze ook altijd precies zou zeggen waar het op staat. Iets wat dan ook zeker van pas gaat komen bij DIEFKA. Al met al ben ik toch wel heel blij dat deze gezellige meid het DIEFKA praesidium aankomend jaar komt versterken. Ik weet dan ook zeker dat ze samen met de andere mentoren een topjaar gaat neerzetten vol leuke lezingen en andere extra’s.

Dixit,
Naomi Hofstede
Vice-Praeses 2021-2022
Quaestor 2020-2021
V.U. 2019-2020

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!