Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Camille Mötter

Verantwoordelijke Uitgever (V.U.)

Lieve leden en sympathisanten,

Ik heb de grote eer om jullie voor te stellen aan onze gloednieuwe V.U., Camille Mötter.

Camille heb ik pas leren kennen toen ze mijn medeschacht was. Daar heb ik geleerd dat je niet alleen met haar kan lachen, omdat ze er zo af en toe een paar domme opmerkingen doorheen gooit, maar dat ze ook een super lief en zorgzaam persoon is. Ze is niet bang om wat te zeggen en neemt dus ook geen blad voor de mond, wat soms tot hele leuke momenten kan leiden.

Als je met Camille naar een feestje gaat, leer je haar pas echt kennen. Wat een enorm feestbeest is dit zeg. Als er een TD of cantus is, zul je Camille er ook zien. En dat is vooral omdat ze, net zoals heel DIEFKA, haar ruggengraat nog niet heeft gevonden. En dan, tijdens de TD’s en cantussen, gaat het er ook niet rustig aan toe. De ene na de ander cocktail gaat naar binnen, dan nog een shotje en zo af en toen een biertje. Ze maakt dan niet altijd de beste beslissingen, maar daar zullen we het vandaag maar niet over hebben. Of wel, Camille? 😉

Maar ondanks al het feesten is ze een harde werker, spontaan, grappig en super creatief. Ik heb er dus niet alleen vertrouwen in dat ze een goede dierenarts zal worden, maar ook dat ze haar taak als V.U. perfect gaat uitvoeren.

Kortom, met deze meid kan je heel veel plezier maken en gaan we een topjaar tegemoet. Ik heb er nu al zin in!

Dixit,
Tim Witkamp
Sport 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!