Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Caroline Spelters

Scriptor

Beste DIEFKAnen, sympathisanten en nieuwe studenten,

Ik heb de eer om jullie onze Scriptor van dit jaar voor te stellen, Caroline Spelters. Zonder haar zouden we nu onze geliefde Paardepoep niet vast hebben zoals hij nu is.
Caroline kan ik het best omschrijven als een doorzetter, behulpzaam, een dierenliefhebber (zoals wij allemaal zijn natuurlijk) en het meisje uit Aardbeienland (lees: Hoogstraten in de Kempen). Je kan haar altijd alles vragen, wat er ook is ze zal er voor je zijn en proberen te helpen. We hebben elkaar leren kennen in het welbekende coronajaar 20-21, waren samen schacht en zijn nog steeds super goede vriendinnen. Daarnaast is ze ook nog eens mijn allertofste kotgenootje. We houden ervan om samen kotavonden te houden en ons ‘signature dish’ is toch wel pasta, altijd een andere variant.

Tegen een cantus of TD zegt ze meestal geen nee. Ik kan je dan ook meteen vertellen welke haar favorieten zijn en dat zijn toch wel stiekem diegene waar ze naartoe kan gaan in haar K3-kleedje (ik durf er bijna voor te wedden dat je dat nog wel zal zien).
Dat ze niet vies is van alcohol heeft ze ons ook wel duidelijk laten merken. Bij een online activiteit was ze plots verdwenen, bleek dat de vodka iets te goed naar binnen was gegaan.
In mijn archief aan foto’s van TD’s en al de rest vond ik nog een mooie meme terug met Caroline in de hoofdrol: ‘word lid van DIEFKA they said, it will be fun they said’, en ik kan het je vertellen: fun is het zeker!
Ik ben heel erg blij dat wij samen dit jaar deel uitmaken van het praesidium van DIEFKA, het zal hoe dan ook een topjaar worden.

Dixit,
Justine van der Heiden
Mentor 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!