Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Charlotte van Ingen

Zedenmeester

Aan mij de eer om dit jaar mijn geliefde Zeden aan jullie voor te stellen: Charlotte, maar voor de meeste van ons toch echt wel Annie. Een lekker vlotte Rotterdamse meid die zeker geen blad voor de mond neemt. Op het eerste gezicht misschien lichtelijk intimiderend, maar onder die grote voorgevel zit ook een heel groot hart van goud.

Wie mij kent, weet dat preuts niet in mijn woordenboek staat, maar ook zeker niet bij Charlotte. Een van mijn leukste en eerste herinneringen aan haar was hoe ze als eerste een bepaald kledingstuk uitdeed voor de befaamde klerenketting. En hoe er geen rem op zit, vooral niet als er blue aanwezig is. Want wat lag je daar ellendig tegen de boom aan naast de tent.

Alleen één ding wat Charlotte wel mist, is haar ruggengraat. Hoe vaak ik haar wel heb horen zeggen dat ze een avond zal overslaan, terwijl ze toch weer als eerste van de partij is. Maar dat laatste is misschien ook wel een goede eigenschap. Met PR en Feest als haar vorige functie, weet ze van aanpakken en kan ze ook goed samenwerken. Iets wat ook weer heel belangrijk gaat zijn voor haar huidige functie, want hoe moeilijk ik samenwerken soms vind, Char maakt het wel heel makkelijk.

You’re the zeden to my temmer xxx

Dixit,
Britt Smits
Schachtentemmer 2022 – 2023
Mentor 2021 – 2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!