Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Charlotte van Ingen

Feest – Public Relations

Hallo leden en sympathisanten,

Ik heb het genoegen om jullie voor te stellen aan een onze gloednieuwe feest en P.R.. Ik heb Charlotte afgelopen jaar leren kennen toen ze zich bij DIEFKA aanmeldde als ‘nieuwkomer’. Al snel merkten we dat Charlotte een super sociale meid is die niet terugdeinst voor een uitdaging. Deze pittige Rotterdamse tante neemt zeker geen blad voor haar mond en is niet makkelijk van haar stuk te brengen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze dit jaar samen met haar mede-P.R. Aline flink veel goede sponsoren gaat binnenslepen!

Ook als er ergens een “feessie” is, is onze Charlotte natuurlijk van de partij. Biertjesgaan er bij haar zeker in, maar daag haar niet uit voor een ad-wedstrijdje, cuz u will lose. Feesten kan ze zeker, maar achter deze party animal schuilt ook een zorgzame meid met een klein hartje. Ze biedt altijd een luisterend oor aan degenen die dit nodig hebben. Lieve Charlotte, ik hoop dat we dit jaar veel nieuweherinneringen kunnen maken samen en ik kijk er erg naar uit om dit jaar met jou samen te werken in het praesidium! XOXO

Dixit,
Sophie Croonen
Mentor 2021-2022
Zedenmeester 2020-2021
Feest 2019-2020

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!