Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Eline Huveneers

Feest

Lieve leden en sympathisanten,

Ik heb het ware genoegen om aan jullie het nieuwe Feestje van aankomend academiejaar voor te stellen: Eline Huveneers!
Wil je Eline herkennen in het wild, aka op een feestje of op TD, valt ze zeker niet te missen. Zie je namelijk een toffe meid met een schepje vast, dan zit je goed! Eline is namelijk een enthousiaste meid vol met goede ideeën. De schep gebruikt ze namelijk niet om mee te scheppen of als fashion item, maar blijkt het perfecte middel te zijn voor een adje! Ze is dan ook een supergezellige meid waar je de tijd van je leven mee kan beleven en die maar al te graag de sfeer zal zetten op een feest.

Naast alles gezelligheid is ze ook nog eens onwijs behulpzaam. Ze staat eigenlijk altijd wel klaar als je ergens een handje te kort komt en neemt ook graag haar verantwoordelijkheid bij het organiseren van evenementen. Met al deze kwaliteiten ben ik ervan overtuigd dat Eline haar functie als Feest super gaat uitvoeren en dat ze op alle vlakken een aanwinst is voor het praesidum. Ik kijk dan ook heel erg uit naar met haar samen te mogen werken aankomend jaar!

PS: Mocht je nog een goeie wingman zoeken, dan ben je bij Eline zeker bij het juiste adres. Ik kan uit ervaring spreken!

Dixit,
Brenda Brinkman
Materiaalmeester 2022-2023
Materiaalmeester & Mentor 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!