Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Elke ‘t Hooft

Scriptor

Allerliefste DIEFKAnen en toekomstige schachten,

aan mij de eer om jullie onze scriptor voor 2021-2022 voor te stellen: Elke, ook
gekend als El Kethooft! Na onze eerste ontmoeting wist ik het meteen, Elke is een feestbeest. Dat ze wel wat drank kan verzetten, is ook niet langer een geheim. Elke verkreeg namelijk de titel van Schachtenkoningin en dit na wel 10 rietadtjes, een waterval, 3 keer deikelen, Muur van Geraardsbergen, 2 keer een kwak van 8, op z’n kop adtje en als laatste een adtje zonder handen. Ja ja, doe dat maar eens na.

Naast schachtenkoningin is Elke ook de enige echte zebra van de DIEFKA lichting 2020-2021. ‘Doe niet tijger als je zebra bent’ is dan ook aan haar toegekend. El Kethooft is iemand waar je op kan rekenen. Ze staat altijd voor je klaar en helpt je uit de nood. En als dat nog niet genoeg is, is ze ook nog eens de slimste meid die ik ken. Zo slaagde ze AL haar examens van de EERSTE keer.

Als je Elke zelf eens graag wil leren kennen, kan je het beste zoeken ter hoogte van de bar/dansvloer. Onze allerliefste zebra is namelijk zeker ook niet bang om haar beste dance moves en zang skills te tonen!

Ze is de grootste schat die ik ken, ze heeft een echt talent voor schrijven en bezit daarnaast ook heel wat creativiteit en punctualiteit. Ik ben er dan ook voor meer dan 100% zeker van dat El Kethooft een fantastisch jaar zal neerzetten als scriptor van DIEFKA en ik ben vereerd veel samen met haar te mogen werken!

Dixit,
Aline Van As
P.R. 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!