Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Elke ‘t Hooft

Vice-praeses

 

Elke ’t Hooft, na mijn stukje over Elias vorig jaar, de volgende persoon met een achterstallig groeihormoon die ik aan jullie mag voorstellen. Ik ga met haar de functie van Vice-praeses vervullen en samen met Madelief en Sterre vormen we het Hoog-praesidium van dit jaar.
Ik heb Elke mogen leren kennen in mijn schachtentijd als mijn mede-coronaschachtje. Als onderdeel van de gekochte schachtengroep door Wessel en Youri hebben wij in ons eerste jaartje hier in Antwerpen al veel iconische avonden beleefd. Toen deed je je voor als enthousiaste Brabander die niet vies is van gezelligheid en met iedereen goed door een deur kan (scheelt dat dat laatste al makkelijker gaat als je niet zo groot bent).

In het 2e semester van dat jaar mocht ik toen samen met jou schachtenkoning en -koningin zijn, wat ons als duo natuurlijk nog sterker heeft gemaakt. Die gezellige Brabander heb ik dit jaar toch wel leren kennen als een apart meisje met wie ik al mijn gekke trekjes kan delen, m’n homie met een extra chromie.
Dit jaar verschenen er elk weekend wel filmpjes op mijn tijdlijn van Elke die weer bij een festivalletje stond. Met je smoel in de zon en je festivalzonnebrilletje tactisch op je neusje liep jij daar doodleuk de omgeving vast te leggen, terwijl de rest braaf achter de boeken of thuis aan de eettafel zat. Verbazingwekkend genoeg weet jij dit festivalbeleid akelig goed te combineren met school, want mevrouw krijgt het voor elkaar om nog steeds modeltraject te lopen wat je volgens jezelf met meer geluk dan wijsheid voor mekaar hebt gekregen.
Buiten al deze kleine sneertjes heb ik ook nog wel wat positiefs over jou te vertellen hoor. Je bent verantwoordelijk, serieus op de juiste momenten, creatief en een fijn persoon om samen mee te werken. Ik heb er het volste vertrouwen in voor komend jaar.

Hopelijk verwaarloos je je taakjes dit jaar niet zoals je je plantjes verzorgt, maar mocht je ooit mijn hulp nodig hebben, dan ben ik daar voor je, Ketje!

Dixit,
Maarten van Wijngaarden
Vice-praeses 2022 – 2023
V.U. 2021 – 2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!