Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Elona Niessing

Feest

Lieve leden, sympathisanten en nieuwe studenten,

Aan mij de eer om jullie aan een van onze feestjes voor te stellen: niemand minder dan Elona Niessing! Als ik aan Elona denk, dan denk ik aan een lieve en creatieve meid die ik tijdens de verkenningsdagen heb leren kennen. Ze zit organisatorisch mega goed in elkaar en zit vol met fantastische ideeën. Geen probleem is voor haar te gek. Van een deur die niet dichtgaat tot een vriezer verstoppen, zodat je huisbaas hem niet ziet, Elona verzint wel even een oplossing. Met deze creativiteit en spontaniteit weet ik zeker dat de functie Feest perfect voor haar is weggelegd.

Wil je Elona nou een bezoekje brengen? Check dan wel eerst even hoe laat het is, want deze meid heeft een nogal bijzonder slaapritme. Wanneer jij wakker wordt, is het voor Elona tijd om te gaan slapen. Maar als ze rond een uur of 3 ’s middags haar ontbijt achter de kiezen heeft, kan je meteen met haar meerijden in haar auto naar de campus (want 300 meter lopen doen we niet aan). Dat Elona een DIEFKAan in hart en nieren is, kan niemand ontkennen. In haar geliefde DIEFKA-trui gaat ze overal voor de volle 100% voor, waardoor het met haar nooit ongezellig is.

Kortom, met deze meid gaat het helemaal goedkomen en we gaan er een topjaar van maken met de allerleukste feestjes! Ik heb er zin in.

Dixit,
Charlotte van Ingen
Feest & P.R. 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!