Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Emma Cabal

Feest

Emma is een van onze nieuwe Feestjes dit jaar. Ze is een geweldige meid, super slim en altijd een plezier om bij te zijn. Van in de aula tot op de zatte avonden is er met haar altijd wel wat te beleven.

De meeste mensen hebben een passie met hun hobby of dergelijken, maar Emma haar grote liefde is Hasp of voor de meerderheid bekend als ham/hesp. Dit heeft ze het afgelopen jaar al heel vaak mogen aanhoren.

Zoals vele onder ons zou ze elke dag frietjes kunnen eten, die ze met de fiets zal moeten halen, omdat ze jammer genoeg na 3x proberen haar rijbewijs nog niet heeft gehaald. In de frituur bestelt ze vaak “langes” en wordt ze een beetje boos als je niet weet wat het is.

Ze is een gemotiveerd en zeer competitief persoon, “zonder competitie is sporten niet leuk”. Net zoals de Basic-Fit, vindt ze insecten en groentjes ook niet zo fijn. Emma heeft ook een russische dwerghamster Nugget, die, als je niet oppast, al snel een paar keuteltjes op je handen legt.

Dixit,
Liam Dubois
P.R. 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!