Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Eva Tholhuijsen

Quaestor

Met veel genoegen stel ik jullie de enige echte takkie, Eva Tholhuijsen, voor. Onze quaestor van dit jaar.

Hoewel ik samen met Eva in hetzelfde jaar ben gestart bij diergeneeskunde in 2019, ben ik haar eigenlijk pas dit jaar leren kennen als medementor op de verkenningsdagen. We hadden allebei al het een en ander over elkaar gehoord, maar elkaar nooit echt gesproken. En maar goed dat ik haar op de verkenningsdagen heb leren kennen, want dankzij haar geweldige verkoopskills had ze me met één avondje overtuigd om mee te doen met de kenningsmakingsperiode van DIEFKA, waar ik haar nog altijd erg dankbaar voor ben.

Verder moet je over Eva vooral weten dat ze een hele grote liefde voor vodka heeft en er dan ook alle drankjes of cocktails mee wil testen. Met suggesties maak je haar dus altijd blij! Wel moet je dan oppassen voor de andere kanten van Eva, die dan boven kunnen komen drijven.

Eva is niet alleen een hele slimme en gezellige meid, waarmee je altijd iets grappigs kunt beleven, maar ook echt een topper in alles wat ze doet bij DIEFKA. Dat heeft ze namelijk afgelopen jaar wel laten zien met alle nieuwe partners, die ze binnen heeft gesleept en ondertussen was ze ook nog bezig met organiseren van evenementen! Met alle verantwoordelijkheid die deze duizendpoot het afgelopen jaar had, weet ik zeker dat ze een fantastische quaestor gaat zijn en een aanspreekpunt in het hoog praesidium.

Dixit,
Brenda Brinkman
Materiaalmeester & Mentor 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!