Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Femke de Boer

Vice-praeses

Meestal wordt dit tekstje gebruikt voor een leuke anekdote. Helaas is er afgelopen jaar in de KP niet veel gebeurd, waar Femke in haar eerste jaar altijd te vinden was. En dat ene ritje naar het ziekenhuis na de kroegentocht is voor vele van jullie al oud nieuws, dus gaan we het daar maar niet over hebben. Femke is niet de allergrootste om het zacht uit te drukken, maar je zou haar zeker niet over het hoofd zien. Tegenwoordig is ze al na twee Duvels of Kasteel Rouges lam, maar we moeten zeker niet vergeten dat ze de schachtenkoningin van haar jaar was. Zelf heb ik geprobeerd om de eer van het huis hoog te houden, alleen is dat helaas net niet gelukt, zoals sommige van jullie gezien hebben. Voor degene die het niet weten, Femke is mijn kotgenoot en eentje waar je niet veel last van zou hebben. In tegenstelling tot Naomi en haar gestamp en geren over de gangen, omdat ze bang is in het donker. Alleen Femke haar krakende en piepende bed kan nog wel eens voor wat overlast zorgen in het huis ;). En voor de eerstejaars die nog niet weten wie Femke is, vind een 2 meter lange jongen in een groep mensen. De kans is groot dat ze daar in de buurt van zal zijn. Of ze is degene die de schuurtrein begint in de KP. Dus als je haar eens tegen komt bij een activiteit, waar ze te herkennen is aan haar lint, spreek haar vooral een keer aan. Ze staat altijd open voor een vlotte babbel en ze was één van de mensen die mij op mijn gemak heeft gesteld aan het begin van mijn eerste jaar. Degene waarvan ik alle roddels en de do’s and don’ts heb gehoord en waarbij je hoort met wie je vooral niet moet muilen.

Dixit,
Britt Smits
Mentor 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!