Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Floor Meijers

Auxiliator

Vandaag heb ik de eer om jullie voor te stellen aan de gezelligste meid in heel het DIEFKA praesidium: onze Floor, de Auxilili…? Auxla? Alexa? …auxiliator van komend jaar! Zij zal aan alle functies haar hulp verschaffen en een belangrijke adviesbron zijn voor het hoogpraesidium. Een functie die op haar lijf geschreven staat, want Floor is een echte alleskunner. Zeker als het gaat om organiseren, problemen oplossen en sfeer maken!

Lang geleden kwam ze als onwetend schachtje het studentenleven binnen. Iemand van wie je meteen al merkte dat ze een 24 karaat gouden hartje heeft! (It’s funny, want 24 was haar nummer hihi). Nu kan ik met trots en heel veel plezier zeggen dat Floor een van mijn beste vrienden is en iemand bij wie ik altijd terecht kan voor een goede babbel of een gezellig avondje. Het mooiste is ook dat we maar zo’n 200 meter van elkaar vandaan wonen! #AfterpartyBijFloor

Onhandigheid, dat is iets dat je vaak in dezelfde ademteug zal horen met Floor. Ze heeft haar zaakjes altijd wel op orde, maar de manier waarop is soms best wel hilarisch. Toelichting daarvoor nodig? Scan de QR code en see for yourself!

Een goeie hoeveelheid spa goud is Floor zeker niet vies van! Je zal haar regelmatig te lijf lopen op het Fort. Beware voor haar fantastische outfits op onder andere de Carnaval TD, ze is al eens langsgekomen als Teen Mom en Flodder Floor is tegenwoordig ook een van haar bekendere outfits. Deze meid is altijd in voor een goed potje gezelligheid en met haar is de sfeer altijd maximaal. 

Redenen genoeg om samen met haar een pilsje te gaan drinken. En boys, ze is nog single! (flinke bonuspunten als je voornaam “Robin” is!) Als je wil weten wat haar naam in het Nederlands is, maak een woord van elke eerste letter in de alinea. 

Dixit,
Wessel Bolwerk
Cantor 2021-2022
Cantor 2020-2021
Vice-Praeses 2019-2020
Schachtentemmer 2018-2019

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!