Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Hanne Veestraeten

Materiaalmeester

Liefste DIEFKAnen,

Ik heb de eer om jullie voor te stellen aan de grootste High School Musical fan en liefste naamgenootje, ook wel gekend als HANAALmeester of gewoon Hanne.

Op een td is ze altijd te vinden op de dansvloer, behalve wanneer ze weer eens een WINAK-boy op de grond ligt te leggen. Spauwen op of na een TD vindt ze helemaal oké. Behalve tijdens een practicum, dat valt niet echt mee.

Tegen alcohol kan ze niet echt zo goed, zo belandde ze na StuDay al bijna op de spoed. Ze vindt het wel jammer dat ze geen schachtjes meer kan muilen, ze heeft er al verschillende avonden voor liggen huilen.

Zoals je al wel leest, is Hanne dus een echt feestbeest. Verder kan je ook altijd bij haar terecht voor een gezellig babbeltje. Voor een concertje is ze altijd te vinden, ‘t is echt waar. Saaie momenten met haar zijn echt schaar(s).

Dit jaar is dit één van onze twee Materiaalmeesters, dus je gaat deze leuke meid zeker nog wel eens tegenkomen.

Dus als je ze tegenkomt op de campus of TD, maak er dan zeker een praatje mee.

Dixit,
Hanne Vervoort
P.R. 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!