Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Hanne Vervoort

Public Relations (P.R.)

Lieve DIEFKAnen, vriendjes en iedereen die dit leest,

Wowie, ik mag dus gewoon ons Hanne voorstellen. Als “onschuldig” schachtje kwam deze dame vorig jaar de DIEFKA-familie binnenwandelen…
Uhm wacht, onschuldig? Ze dronk iedereen naar huis, muilde half het praesidium voor ze schacht was, noemde de doop met momenten zelfs ‘makkelijk’ (moet je maar durven!) en kroonde zich weliswaar tot echte schachtenkoningin!
Ik wil niet opscheppen, maar ze was tevens het schachtje dat mijn vriendjes en ik gekocht hadden, dus ik kan wel zeggen dat ik zeer trots ben op haar prestaties. 🙂

Hoewel deze geitenmoeder soms van het verre Broechem met de fiets moest komen, was ze niet te stoppen en was ze overal van de partij. Gelukkig gaat ze dit jaar eindelijk op kot in het mooie Wilrijk, waardoor we haar echt niet meer moeten missen.
Naast dat ons Hanne dus een echt feestbeest is, is ze ook gewoon een geweldige vriendin! Ze staat altijd voor je klaar als je haar nodig hebt. Ze gaat er trouwens ook haar doel van maken om haar luie kotgenote minder lasagne te laten eten (xx Florence) en ik ben benieuwd of ze slaagt voor deze moeilijke missie.

Je merkt dus dat deze spring-in’t-veld niet terugdeinst voor een uitdaging, ze gaat op haar doel af en gaat voor het uiterste. Ik ben er dus zeker van overtuigd dat ons Hanne de beste sponsors gaat regelen.

Dixit,
Caroline Spelters
Scriptor 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!