Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Janine Smits

 

Mentor

Beste (toekomstige) DIEFKAnen,

In dit tekstje heb ik het genoegen om jullie voor te stellen aan één van onze Mentoren: Janine! Ook bekend als Victor (er was al een Jeanine en 2 mensen met dezelfde naam is moeilijk, dus Youri – DIEFKA Cantor, Janine haar vriend – verzon de naam Victor) zit sinds vorig jaar in het gezellige Wilrijk.

Als mentor zal zij – samen met haar mede-Mentor Justine – iedere diergeneeskunde student ondersteunen in hun studie, een tweedehands boekenverkoop organiseren, verschillende extracurriculaire workshops/lezingen regelen en DIEFKApedia onderhouden (website met examenvragen!). Scroll eens door https://diefka.com/studie-4/ voor extra info.

Ik weet zeker dat ze dit met al haar wijsheden super goed gaat doen. Ze heeft die wijsheiden namelijk al met de jaren kunnen opbouwen, want ze wordt dit academiejaar wel 25 jaar oud!

Ze loopt dus al bijna met een rollator op elke TD of cantus en dat is maar goed ook, want rechtop staan is bij Janine soms moeilijk na de nodige hoeveelheid drankjes. 😉

Alle lolligheden ter zijde, Janine, ik wens je heel veel succes dit jaar als onze Mentor! Met dat doorzettingsvermogen van jou en die wil om mensen te helpen, weet ik zeker dat het helemaal goed gaat komen!

Dixit,
Wessel Bolwerk
Peter 2022-2023
Cantor 2021-2022
Cantor 2020-2021
Vice-praeses 2019-2020
 Schachtentemmer 2018-2019

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!