Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Jeanine Breen

Schachtentemster

Beste DIEFKAnen, leden, eerstejaars en alle andere Paardepoeplezers,

Hou jullie klaar, want ik ga het gekste praesidiumlid van de generatie 2021-2022 aan jullie voorstellen. En met gek bedoel ik echt gek. Eerst en vooral luistert ze naar meerdere namen. Onder andere Jeanine, Nien, Oma Kees, Queen of katers en ga zo maar even door. Verder kan je waarschijnlijk ook op één hand tellen met welke feestjes ze niet heeft meegedaan, want waar een feestje is, is Jeanine, en als er geen feestje is, dan maakt ze er zelf wel eentje van. Deze meid heeft namelijk in haar tuinhuis een hele bar inclusief Mona Lisa gone wrong collectie hangen. Sfeer gegarandeerd bij deze chick!

Verder is Jeanine ook een harde werker. Dit is vooral te zien aan de dagelijkse
gefrustreerde Jumbo snaps. Verschiet er nog steeds van dat er geen crime scene in de Jumbo van Ouddorp heeft plaatsgevonden. Buiten dat ze soms dansend in de Jumbo een flesje wijn naar binnen kapt, zal ze de ochtend daarna wel weer een of andere marathon aan het lopen zijn. Je hoort het goed, kater of niet, deze meid staat er altijd, zolang er maar koffie is, om dan ’s avonds een bestelling van 120 flessen wijn te doen, want stel je voor dat je een afprijzing mist.

Ze is ook gewoon een geweldige vriendin als het gaat om er zijn voor elkaar. Deze meid is een geweldig luisterend oor en met haar psychologische kennis kan ze altijd wel helpen. Het aantal diepgaande zatte gesprekken dat er al
gevoerd zijn, maar (je gaat het niet geloven) ook in nuchtere status, zijn goud waard.

Dus of het nu gaat om een Hello Kitty feestje, een tripje naar de AVA of de Starslet (Jeanine’s onbreekbare waggie) volstampen met goodiebags tot de wielen niet meer rond zijn maar een vierkantige vorm beginnen te krijgen, ze staat wel altijd voor je klaar voor een goeie babbel of een opkikkertje en dat is waarom Jeanine zo geweldig is. 

Om af te sluiten 2 knallers van levensmotto’s van deze gekke meid: “Verkleedfeestjes zijn de beste feestjes” en zoals de Band zonder Banaan ons geleerd heeft: “IK LEER HET NOOIT!’

Dixit,
Michèle Van Den Broeck,
Meter 2021-2022
Praeses 2020-2021
Praeses 2019-2020
Sport 2018-2019

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!