Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Justine van der Heiden

Mentor

Een hele goede ochtend, middag, avond of nacht (problematisch?)!

Onze lieve nieuwe Scriptor Caroline heeft aan mij gevraagd om voor jullie een voorstellend tekstje te schrijven over onze Justine, een van onze nieuwe Mentoren. Nu ben ik de beroerdste niet, dus wilde ik dat natuurlijk wel eventjes doen. En dat is ook zeker geen straf, want Justine is een fantastische aanwinst voor ons praesidium!

Het begon allemaal in een koude ronaherfst, namelijk die van 2021. Ons DC van destijds had een coroniproof doop in elkaar gezet en Justine, slim als ze is, besloot daar aan mee te doen. Hier heeft ze, buiten de standaard fantastisch leuke schachtengroep van elk jaar (laat je dopen eerstejaars, sorry voor de schaamteloze reclame Scriptor x), een hechte groep vriendinnen aan overgehouden waarmee ze nog regelmatig in allerlei staten te vinden is.

Wat een deel van jullie misschien niet weet, is dat deze slimme meid zich vorig jaar ook al had aangemeld voor een plekje in het praesidium. Helaas is ze door hevige competitie toen buiten de boot gevallen. Toen die boot dit jaar weer langskwam, is ze er wederom voor gegaan en dat is bekroond met een functie binnen het praesidium, namelijk de mentorfunctie. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij hierin zal laten weerspiegelen dat ze niet voor één gat te vangen is, zoals ze al heeft bewezen, en dat haar doorzettingsvermogen én intelligentie haar zullen laten ontpoppen tot de mentor van onze dromen.

zullen met al je vragen bij haar terecht kunnen over de studie: het feit dat ze al enkele jaartjes aan de slag is met de opleiding helpt haar hier zeker bij. Het is ook een ontzettend lieve meid, dus aarzel zeker niet om te vragen!

Justine, heel veel succes aankomend jaar! Ik heb er het volste vertrouwen in.

Dixit,
Bram Rijnsbergen
Peter 2022-2023
Praeses 2021-2022
Vice-praeses 2020-2021
Zedenmeester 2019-2020

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!