Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Liam Dubois

Public Relations (P.R.)

Beste leden, sympathisanten en nieuwe studenten,

Aan mij is de eer om jullie voor te stellen aan onze gloednieuwe P.R., niemand minder dan Liam Dubois! Als ik aan Liam denk, dan denk ik aan een sociale en lieve jongen met een hart van goud. Met Liam samen is het gegarandeerd gezellig en hij zal zonder enige moeite een lach op je gezicht toveren.
Ook zal hij niet zomaar ergens voor terugdeinzen. Hij heeft zich afgelopen jaar als schachtje zeker goed bewezen en zette hij zijn beste beentje voor. Met deze dedication ben ik er zeker van dat hij samen met zijn mede-P.R. Hanne een hoop sponsors zal binnenslepen!

Maar achter deze zorgzame jongen schuilt ook een echt feestbeest. Onze Liam heeft namelijk dansmoves waar je u tegen zegt. Op TD zal hij je er makkelijk uitdansen en ook met de cheer afgelopen jaar stal hij de show (en als je het heel lief vraagt, wil hij je vast wel een danspasje leren :p)

Lieve Liam, ik kijk er enorm naar uit om met jou samen te werken in het praesidium!! xx

Dixit,
Charlotte van Ingen
Zedenmeester 2022-2023
Feest & P.R. 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!