Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Maarten van Wijngaarden

Vice-praeses

Beste Paardepoeplezers!

Aan mij de eer om Maarten aan jullie voor te stellen, één van onze Vices aankomend jaar. Maarten heeft meerdere bijnamen, zoals Maarton en nog een andere waar ik jullie een verhaaltje over zal vertellen.

Om er maar direct in te vliegen, begon het allemaal niet zo heel heel lang geleden. Ik leerde Maarten kennen als hooibaal, een prachtige creatie die hij had gemaakt voor de doop, maar helaas was voor de hooibaal de ontgroening iets te zwaar en hebben we hem daarna ook nooit meer terug gezien. Het afgelopen jaar heb ik al het genoegen gehad om met Maarten in het praesidium te zitten, maar ik leerde hem pas echt kennen op de Sportraad skireis.

Je hebt er vast wel eens van gehoord: dronken alterego’s. Een extra naam die je krijgt in een ‘bepaalde’ toestand. Ik kan je vertellen, deze avond werd er een geboren. Ik herinner het me als de dag van gister; een koude, maar mooie avond in de Franse bergen. Met een heel legioen aan DIEFKAnen trokken wij in de lesvrije week naar de Alpen om ons een week goed te vermaken op de latten. Na een lange dag skiën en een verfrissend drankje in de après-ski, was onze dorst nog niet helemaal gelest en besloten we om bij onze vrienden van Ingenium te gaan kijken. Zij organiseerden namelijk een jenever-rodel. En laat Maarten nou niet vies zijn van een shotje jenever. Laat die avond en redelijk wat shotjes verder was ze daar opeens: Tess! Het was een vrij onschuldige uitspraak waarvan Maarten nooit had verwacht wat de impact zou zijn. Even voorstellen Maarten van Wijngaarden – Vice-Praeses 11

Nu, genoeg over Tess. Maarten is echt een top gozer waar je onwijs mee kan lachen, maar die, wanneer het erop aan komt, ook altijd voor je klaar zal staan. Ik kijk er onwijs naar uit om dit jaar samen met je in het praesidium en in het HP te werken en nog veel meer mooie momenten mee te maken. Ik weet zeker dat je het super goed gaat doen!

Dixit,
Madelief Dolk
Quaestor 2022-2023
Materiaalmeester 2021-2022 Sport 2020-2021

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!