Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Maarten van Wijngaarden

Verantwoordelijke Uitgever (V.U.)

Lieve DIEFKAnen, ik mag jullie voorstellen aan Maarton/ Mearten/ Maarten, mijn schachtenkoning van dit jaar! Ik heb deze leuke jongen dit jaar leren kennen via DIEFKA. Ik zat bij hem in het groepje voor onze allereerste online activiteit en ook al kenden we elkaar toen nog niet, was Maarten meteen de sfeermaker. Later hebben we ook meerdere avondjes gehad, georganiseerd door onze kopers Wessel en Youri. Met Maarten (en de rest natuurlijk ook 😉 ) waren dit soort avonden zo leuk om toch nog hele gezellige mensen te ontmoeten ondanks corona.

Maarten is ook zeker niet vies van feestjes en de biertjes die er natuurlijk bijhoren. Hij is dit jaar schachtenkoning geworden wat best bijzonder is, aangezien hij bij onze avondjes de sloomste bakkentrekker was bij ons biertrechter toernooi. Maar alsnog ben ik vereerd je koningin te zijn 😉 En voor de meiden… deze koning is nog single en model!!!!

Om al dat bier er weer af te trainen, is Maarten vaak in de sportschool te vinden en anders wel ergens aan het hardlopen met Elias. Ze gaan zelfs samen de Antwerp 10 Miles lopen. Van al dit bewegen en feesten wordt je natuurlijk erg moe. Daarom verplaatst Maarten zich thuis, ergens in Nederland in een gehucht van 3 straten en alleen maar boerenland, altijd alleen maar met de tractor. Zelfs de heg snoeit hij met de tractor, want staand is natuurlijk veel te zwaar.

Hij is echt een super harde werker, leergierig en altijd enthousiast, dus ik weet zeker dat dit jaar helemaal goed gaat komen met jou als V.U.. Ik heb heel veel zin om veel met je samen te werken en te feesten dit jaar!

Dixit,
Elke ‘t Hooft
Scriptor 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!