Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Madelief Dolk

Quaestor

Lieve DIEFKAnen,

Met trots stel ik jullie voor aan de tweede dwerg en mijn mede-HP’er, onze Madelief a.k.a. Bart. Komend jaar gaat zij alweer voor haar derde praesidiumjaar bij DIEFKA. Ze had een sportieve start als sportje, ging een jaartje voor materiaal, maar heeft nu toch voor het grote geld gekozen. Hoewel de sportiviteit een beetje is weggezakt, supporteren langs de lijn bij Feyenoord kan ze als de beste. Je vindt haar dan ook geregeld in De Kuip met natuurlijk de nodige biertjes in de hand. Bart heeft aan 1 hand genoeg, ze hoeft alleen maar een biertje vast te houden. Ik ben er zeker van dat jullie snel zullen gaan kennismaken met deze topper, want zij is op bijna elke TD, Interfac of cantus wel te vinden.

Ze is zoals gezegd niet de grootste, maar wel een van de leukste mensen die ik heb mogen ontmoeten hier in “Chillrijk”. Samen met ons Bartje heb ik al veel mooie herinneringen. In de schachtenbak op ledenweekend om het onze temmer Britt zo moeilijk mogelijk maken, freelancen op ASK-evenement in de hoop bekers te kunnen stelen, Flunkyballen, op cantus lekker meeblèren en vooral heel veel leuke avonden waarvan ik niet heel veel meer weet. Op cantus is ze regelmatig terug te vinden en herken je haar als Stitch. Helaas heeft ze in Antwerpen haar Lilo nog niet gevonden, misschien loopt er in Gent nog een voor haar rond.

Lieve Madelief, ik wens je super veel succes als quaestor. Ik heb er alle vertrouwen in dat je het super gaat doen! Ik kijk heel erg uit naar het fantastische jaar dat voor de deur staat, maar kijk wel alsjeblieft goed of alles inclusief of exclusief btw is 😉

Dixit,
Sterre Zambon
Praeses 2022-2023
Feest 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!