Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Madelief Dolk

Materiaalmeester

Een hele goedemiddag, -avond, -ochtend of wanneer je dit ook leest.

Aan mij is het de eer om onze materiaalmeester voor 2021-2022 voor te stellen: Madelief Dolk! Madelief is heel down to earth, zowel letterlijk (1,63m aan pure fun) als figuurlijk. Er zijn vrij weinig dingen waar ik mijn hand voor in het vuur durf te steken, maar you bet dat als er een leuk feessie is, dat ze van de partij is, want in de jungle van de uni is zij een tijger op ’t fort. Is er een cantus, TD, interfac, ASL of ben je gewoon op campus, overal kan je Madelief zien (mocht je langer dan 1,85m zijn, moet je wellicht wel ff naar beneden kijken, maar ik zweer dat ze aanwezig is). Naast Madelief zien is het een echte aanrader om een gesprek met haar aan te gaan, want naast dat ze altijd aardig is en een goed gevoel voor humor heeft, is ze ook altijd bij om een biertje te drinken of je verder te helpen als je een vraag hebt. Mocht je moeite hebben met namen onthouden of meerdere mensen hebben die reageren op de naam Madelief, kan je haar ook nog altijd Bart(je) noemen, een stuk makkelijker te onthouden!

Madelief is een serieuze Feyenoord-supporter (kan de beste overkomen), dus mocht je een goede opening van een gesprek nodig hebben: gooi gerust de successen van Feyenoord erin! Verder heeft ze ook twee gigantische schatjes van konijnen en heeft ze een tijd lang korfbal gespeeld. Dus mocht je erg van konijnen houden of met een zesje willen leren gooien garandeer ik je een leuk gesprek. Zoals eerder gezegd zal Madelief de functie materiaalmeester bekleden komend jaar. Een functie die haar op het lijf geschreven is. Als er iets geregeld of gedaan moet worden, staat zij vooraan en zal gelijk actie ondernemen. Ik weet 100% zeker dat dit jaar geweldig zal gaan en dat er weer een fantastisch DIEFKA-jaar voor de deur staat!

Dixit,
Youri Speth
Zedenmeester 2021-2022
Feest 2020-2021

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!