Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Mark Sonneveld

Sport

Beste leden,

Het is aan mij de grote eer om mijn opvolger aan jullie voor te stellen, al heeft onze nieuwe Sport in Wilrijk allang geen introductie meer nodig. Hij staat beter bekend als opa, is een pro in de krabbendans en is één van mijn beste vrienden. Ik heb het natuurlijk over Mark! Dit jaar heeft hij met grote inzet zijn d%p afgemaakt en gaat aankomend jaar de eer van DIEFKA hooghouden op o.a. interfac (no pressure).

Mijn eerste momenten in Antwerpen met Mark zal ik nooit vergeten. Mark stond naast mij in de schachtenrij 2 jaar geleden. Op de eerste avond was je volledig gefocust op de schoenen van de personen links en rechts van je, zodat je altijd goed stond. Toen we na een opdracht weer terug in de rij moesten, stonden er opeens andere schoenen naast mij. Ik in totale paniek, ik zou toch maar niet verkeerd staan?! Gelukkig bleek ik zelf goed te staan en je kunt denk ik al wel raden wie er naast mij hoorde te staan, maar daar dus niet stond. Diezelfde avond liet Mark zich ook van zijn beste muzikale kant horen. Je zou toch zeggen dat je bij het liedje Tequila haast niet fout kan zitten, maar daar was Mark weer. Op het totaal verkeerde moment, toen iedereen stil was, schreeuwde Mark volmonding “TEQUILA”! En dit was pas de eerste avond. Of het nou op TD, interfac of zelfs tijdens de les is, met Mark heb je altijd een onvergetelijke dag. Mocht je je het niet meer helemaal kunnen herinneren, kan je alles de volgende ochtend rustig terugluisteren in zijn vlog. Voor mij waren het in ieder geval al 2 onvergetelijke jaren. En naast dat je met hem onwijs kan lachen, is hij ook echt een top gozer. Hij staat altijd volledig voor je klaar en zal je iedere keer opnieuw weer willen helpen. Hoop dit jaar nog vele drankjes en dansjes met je te mogen doen en vele herinneringen te maken! Je bent een echte aanwinst voor ons praesidium en weet zeker dat je het heel goed gaat doen. Ik kijk er onwijs naar uit om met je samen te werken!

Dixit,
Madelief Dolk
Materiaalmeester 2021-2022
Sport 2020-2021

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!