Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Michèle Van Den Broeck

Meter

Hallo allemaal,

Ik mag jullie voorstellen aan deze geweldige meid: Michèle Van Den Broeck. Michèle is de afgelopen 2 jaar praeses geweest van DIEFKA. Dit jaar gaat ze (helaas voor ons, maar gelukkig voor haar) naar Gent. Ze is heel betekenisvol geweest voor DIEKFA en we zouden haar niet willen missen, vandaar dat ze dit jaar de erefunctie krijgt, die ze ook echt verdient.

Michèle straalde meteen een hoop vriendelijkheid en warmte uit. Ze is een grote reden dat ik me meteen op mijn plek voelde bij DIEFKA. Ze geeft iedereen een welkom gevoel en staat altijd voor iedereen klaar. Het maakt niet uit waar het om gaat, je kunt altijd bij haar terecht. Aan het begin van afgelopen jaar vertelde ze me ook meteen hoe belangrijk DIEFKA voor haar was en dat deze mensen echt als familie voelen. Als ze wat gedronken heeft zal ze ook heel duidelijk vertellen hoe geweldig ze je vindt en hoeveel ze om je geeft. Naast deze mooie eigenschappen kan ze ook lekker gek doen, je kunt heel erg met haar lachen en ze is ook niet vies van een drankje. Samengevat: een super leuke, lieve, behulpzame, warme en grappige meid. Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen.

Nog even wat leuke feitjes:

 • Ze is vegan en ook lief voor insecten en het milieu (eigenlijk voor alles dus)
 • Ze is een Belg (Ik vind het knap dat ze het zo lang met zoveel Nederlanders
  heeft volgehouden) 
 • Ze is de eerste persoon die mij kan inmaken op Just Dance (strijd om de
  eerste plek is nog steeds bezig)
 • Ze heeft hele schattige hondjes, waarvan eentje onze supporter was bij een
  ASL-wedstrijd aan het begin van afgelopen jaar
 • Ze heeft een hele schattige gekko genaamd Jonah
 • Voordat Michèle praeses werd, is ze een jaar sport geweest. Ze is dan ook iemand die graag sportief bezig is
 • Haar tweede thuis is Los Caballos Luna in Spanje, waar ze met liefde vrijwilligerswerk doet wanneer ze dit kan
 • Haar eigen kot staat zo vol met spullen van DIEFKA dat ze er niet meer kan leven

Zo, dit was Michèle in een kort stukje beschreven. Ik ben enorm blij dat ik haar heb leren kennen het afgelopen jaar en dat ze ook aankomend jaar in onze mooie club blijft!

Dixit,
Elona Niessing
Feest 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!