Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Naomi Hofstede

Vice-praeses

Lieve leden en sympathisanten,

Het is aan mij de eer om jullie voor te stellen aan mijn mede-vice(-kechie) en huisgenootje Naomi, trotse bewoner van het Blauwe Krotje! Naomi is een gezellige meid die altijd wel in is voor een beetje gekkigheid. Deze echte regelteef heeft altijd al haar zaakjes op orde. Soms verwonder ik me er gewoon over hoeveel activiteiten en deadlines zij allemaal in die ene dag weet te proppen. In eerste instantie komt Naomi misschien een beetje sociaal ongemakkelijk over, maar niets is minder waar! Trakteer haar maar op een drankje in de KP (EINDELIJK) en je zult het snel genoeg mee maken. Let op: GEEN bier. Daar houdt deze Achterhoekse echt niet van.

Wat ook nog even belangrijk is om te weten is dat deze vegetarische meid echt niet houdt van lange donkere gangen. Vraag maar aan onze huisgenootjes van de benedenverdieping die elke avond meegenieten van haar sprintje in de gang. Had ik al gezegd dat Naomi een druk leven heeft? Met haar mooie vissenkom; Jacque Gusto scheurt ze van de Achterhoek naar Antwerpen en weer terug. Oja, Jacque is natuurlijk niemand minder dan haar eigen auto. Hoewel hij haar af en toe in de steek laat op een of ander tankstation halverwege haar reis, blijft ze hem toch altijd trouw. Er zijn natuurlijk altijd wel mensen die zo vriendelijk zijn om Jacque weer even aan de praat te krijgen.

Niet alleen gaat Naomi een geweldige dierenarts worden, ook zal ze enorm gaan uitblinken als vice-praeses van DIEFKA. Ik kijk er enorm naar uit om samen met haar dit avontuur aan te gaan.

Dixit,
Femke de Boer
Vice-Praeses 2021-2022
Scriptor 2020-2021

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!