Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Noortje de Bie

Feest

Ik wil jullie voorstellen aan Noortje de Bie. Zij zal 1 van de 3 Feestjes zijn dit jaar. Noortje is 24 jaar oud en komt uit Nederland. Ze is een echte dierenliefhebber en ze heeft thuis dan ook heel veel dieren. Ze heeft 4 katten, 7 honden en rond de 800 schapen. Noortje staat in de groep bekend om haar behulpzaamheid! Bij haar kan je altijd terecht, ze zal zeker proberen helpen. Je kan haar herkennen aan haar mooie blonde haren, blauwe ogen en klein gestalte. Noortje is heel sociaal en gaat goed om met iedereen. Ze komt soms wat druk over, maar ze is eigenlijk wel een rustig meisje en houdt ook van even rust. Ze heeft eerder al een opleiding gedaan en heeft een diploma in medisch onderzoek. Noortje is een sportieve meid, vraag haar gerust mee naar de Basic-Fit want dit vindt ze fijn! Ook heeft ze al een lange hockey carrière achter de rug.

 Nog enkele feitjes over Noortje: ze is een echte plantrekker, ze drinkt geen alcohol meer, ze is een slechte slaper en ze speelt niet graag gezelschapsspelletjes.

Ik denk dat Noortje super goed in het praesidium van DIEFKA past, ze zal haar functie zo goed mogelijk proberen te vervullen en ze zal ook zeker een persoon zijn waar iedereen op kan rekenen en vertrouwen. Samen met iedereen zal ze er zeker een topjaar van maken.

Dixit,
Emma Cabal
Feest 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!