Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Sophie Croonen

Mentor

Beste DIEFKAnen!

Aan mij de eer om jullie voor te stellen aan Sophie! Deze lieverd en ik gaan wayback in ons leven bij DIEFKA, zij was namelijk niet zomaar een medeschachtje, maar stond ook altijd naast mij. Hierdoor hebben wij toch een behoorlijk.. laten we zeggen bijzondere band opgebouwd (of gespauwd..?), waarvan ik jullie de details van het ontstaan zal besparen.

Feit is en blijft dat wij elkaar hier niet zomaar zijn leren kennen. Sophie is iemand waarbij je altijd je ei kwijt kan als je dit wenst en na een avondje zuipen krijg je dan weer een ei terug om quitte te spelen en elkaar te helpen. Dit heeft zij vorig jaar (zonder het zatte ei terug) bewezen als zedenmeesteres, die samen met Esther mijn neo’s niet alleen heeft opgevoed, maar ook geleerd heeft over hoe belangrijk het is om er voor elkaar te staan en dat in zo’n lastig jaar. Dit is iets waar ik haar alleen maar voor kan bedanken.

Aankomend jaar zal zij aan de slag gaan als mentor, waarbij zij Britt en Brenda als een ware moedergans onder haar vleugels neemt (of ben je ook allergisch voor ganzen Soof?) om met z’n drieën als een ijzersterk team klaar te staan voor zowel de beginnende als de al wat meer ervaren student en alles wat er door het rare vorige jaar tussenin valt. Met haar gedrevenheid om goed te doen, gaat dit zeker lukken en kunnen we een hoop verwachten van team mentor dit jaar! Zet hem op! Mijn vertrouwen heb je!

Dixit,
Bram Rijnsbergen
Praeses 2021-2022
Vice-Praeses 2020-2021
Zedenmeester 2019-2020

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!