Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Sterre Zambon

Praeses

Lieve DIEFKAnen,

Bij deze heb ik het genoegen om de enige echte
vrouwelijke niet-dwerg van het HP voor te stellen aan
jullie: mevrouw Zambon!

Het ontstaan van dit chaotische glibsister duo bij de verkenningsdagen is alweer 2 jaar geleden. We zaten toen in een mega gezellig groepje en met deze leuke groep meiden hebben we ons laten dopen bij DIEKFA! We werden in de doopperiode beiden gekocht door Wessel en hierdoor is onze band nog hechter geworden. Met alle gekochte schachten van Youri en Wessel hebben we super leuke avonden gehad en ze zijn onze beste vrienden geworden. Dat jaar had ik zelf nog geen kot, dus heb ik vaak Sterre’s bed geparasiteerd (lees: mega canyon). Na dit academiejaar hoopte ze van me af te zijn, maar ik ben toen gezellig onder haar gaan wonen! Hiervan maakt Sterre dan ook goed gebruik door bijvoorbeeld in te breken in mijn kamer om een Ice-fles te verstoppen in mijn besteklade…

Sterre is altijd in voor een drankje en een avond vol gezelligheid, eindigend met gestolen verkeersborden op de fiets. Ze is dan ook altijd te vinden op TD’s en cantussen. Naast deze “feestbeest”-kant heeft ze ook nog een super lieve en behulpzame kant. Je hoeft haar maar te bellen en binnen een paar seconden staat ze al met haar Fiat Panda Cabrio voor de deur. Deze lieve en enthousiaste meid gaat na een jaartje Feest te zijn geweest de uitdaging aan om Praeses te zijn. Ik heb er het volste vertrouwen in dat je dit super goed gaat doen en ik heb nu al zoveel zin om met jou, Maarten en Madelief komend jaar het HP te vormen!

Dixit,
Elke ‘t Hooft
Vice-praeses 2022 – 2023
Scriptor 2021 – 2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!