Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Tim Witkamp

Sport

Beste leden en sympathisanten,

Aan mij de eer om jullie voor te stellen aan een van onze Sportjes van dit jaar, Tim. Nadat hij vorig jaar zijn intrede bij DIEFKA heeft gemaakt als welbekende kever, zal hij dit jaar de taak van Sport gaan vervullen. Ik leerde Tim zelf pas wat later in de doop kennen, maar ontdekte al snel wat voor aardige jongen hij is. Ik vind het daarom extra leuk om aankomend jaar samen te werken binnen DIEFKA. Hij is een superaardige, lieve en rustige jongen waar je zeker met je vragen en problemen bij terecht kunt! Vooral bij vragen over feestjes en activiteiten van DIEFKA moet je bij Tim zijn, als vaak een van de enige nuchteren kan hij je namelijk het best navertellen hoe alles er nu echt aan toe gaat.

Tim heeft zich afgelopen jaar al vaak ingezet op sportactiviteiten van DIEFKA, dus als goede sportman heeft hij zich zeker al bewezen! Maar naast zijn sportieve kant hebben wij ook mogen ontdekken dat hij erg muzikaal is. Hij had afgelopen jaar bijna de titel van schachtenkoning weten te bemachtigen, nadat hij iedereen stil kreeg met zijn mooie gitaarspel.

Ik heb er alle vertrouwen in dat Tim het samen met zijn mede-Sportje super goed gaat doen dit jaar, dus laten we er een mooie tijd van maken!

Dixit,
Eline Huveneers

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!