Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Wessel Bolwerk

Peter

Dames en heren,

Mag ik uw aandacht voor wellicht de vrolijkste jongen van heel de UAntwerpen: Wessel Bolwerk. Aan mij de eer om deze fantastische gozâh aan jullie voor te stellen. Ik leerde Wessel in mijn eerste jaar Antwerpen kennen en wist meteen al dat dit een enorm goede vriend zou zijn. Want naast dat hij altijd aardig is en voor iedereen klaar staat, weet hij ook goed een feestje te bouwen of van iets behoorlijks saais een feestje te maken. Hoewel men Wezel veelal als bijnaam gebruikt, is Hannah Montana misschien beter, want ‘You’ll get the best of both worlds’ met deze jongen. Met zijn ongeveer 1.90m lang, rossig haar (ja Wessel, je bent echt ½ ginger) en een glimlach die heel campus Drie Eiken kan verlichten, zul je hem snel herkennen.

Ga zeker eens een praatje maken als je iets over de universiteit te weten wil komen en al helemaal als je wat van het studentenleven te weten wil komen. Deze jongen is het grootste feestbeest dat ik heb ontmoet en hij weet dit ook nog eens te combineren met zijn studie geneeskunde (je las het goed, geneeskunde en geen diergeneeskunde!). Wessel zal spoedig een fantastische arts worden, maar eerst heeft DIEFKA het geluk om hem nog een jaartje als Peter in het praesidium te hebben. Deze ere-functie heeft Wessel verdiend voor de fantastische dingen die hij heeft gedaan voor ons als club en voor iedereen waarmee hij in een praesidium heeft gezeten. Ik zou ze wel willen opnoemen, maar dan staat deze prachtige Paardepoep vol met alleen maar voorbeelden.

Even voorstellen Wessel Bolwerk – Peter 32 Als ik echt een aanrader mag geven aan jullie, daag Wessel eens uit voor een ad-wedstrijdje en laat je verwonderen door een spektakel wat fysiek gezien onmogelijk zou moeten zijn. Qua feestjes is Wessel heer en meester, zijn creativiteit kent geen grenzen en met die creativiteit is het een garantie dat een feest waar Wessel bij is een knaller van een feest zal zijn. Zo durf ik ook mijn hand in het vuur te steken dat dit jaar, met Wessel als Peter, 100% een feestje gaat zijn en het 1000% zeker een topjaar gaat worden!

Dixit,
Youri Speth
Cantor 2022-2023
Zedenmeester 2021-2022
Feest 2020-2021

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!