Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Wessel Bolwerk

Cantor

Lieve leden, sympathisanten en eerstejaars

Vandaag heb ik de grote eer gekregen om jullie voor te stellen aan de allerleukste Wezel van de heeeeele wereld. Zelf heb ik Wessel mogen leren kennen tijdens de verkenningsdagen. Na vele verhalen over hem gehoord te hebben (van een jongen die met gemak blokken kaas naar binnen schuift tot de adkoning van Chillrijk), kwam hij op dag 2 samen met een wel hele leuke vriend aangelopen met twee kratten Cara. Meteen werden wij nieuwkomers ingewijd met een deikeltje en kwamen wij al snel tot de ontdekking dat er geen woord gelogen was aan al deze verhalen. Deze jongen is dé sfeermaker van Wilrijk! Dit is iets wat hij goed gaat kunnen gebruiken tijdens de cantussen die hij dit jaar EINDELIJK mag organiseren. Aankomend academiejaar is Wessel namelijk voor de tweede keer op rij cantor!

Naast alle gezelligheid heeft Wessel ook zeker een serieuze kant. Zo heeft hij het afgelopen jaar het P.R.-team ondersteund als assistent-P.R.. En jeetje, wat heb ik daar als toenmalige P.R. een geluk mee gehad. Samen hebben we deuren geopend waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden en hebben we iets prachtigs neerkunnen zetten voor onze club.

Nu ’t Fort weer geopend gaat worden, kan ik niet wachten op het moment dat we samen weer compleet naar de klote kunnen gaan. Dat je me ziet in de KP en opeens keihard ‘TAKKIEEEEEEEE’ begint te roepen, ik reageer met ‘WESSEEEEEEEEEL’ en we elkaar in de armen vliegen. Lieve Wessel, ur amazing en je gaat de aller allerallerbeste cantor zijn (heel veel succes met deze uitdaging hihi) en thankyou voor het vertrouwen vanaf dag 1 xxxx Takkie

Dixit
Eva Tholhuijsen
Quaestor 2021-2022
P.R. & Feest 2020-2021

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!