Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Wessel Noord

Sport

Aan mij de eer om jullie voor te stellen aan een van onze Sportjes van komend jaar, Wessel Noord, al zal hij bij de meesten al bekend staan als Fiona.

Dat hij komend jaar het praesidium komt versterken als Sportje is voor de meesten geen verrassing. Afgelopen jaar deed hij bijna elke Interfac en ASL mee en als hij niet mee kon doen, stond hij klaar om voor zijn mede-DIEFKAnen te supporteren!

Ik heb Fiona vorig jaar leren kennen tijdens de verkenningsdagen. Hoewel we daar nog niet zo veel met elkaar om gingen, hebben we inmiddels wel al heel wat avonturen meegemaakt.
We hadden ons allebei opgegeven voor de doop, waar wij samen verkleed moesten als Shrek en Fiona. Vanaf dat moment zat hij aan mij vast en is hij ook niet meer van me afgekomen, haha.

Van Candy Crush en 8 ball pool tijdens colleges, tot samen naar huis fietsen na cantussen en TD’s. Of beter gezegd, ervoor zorgen dat ik veilig thuiskwam en niet ergens in de berm achter bleef. Ondanks dat hij me vaak helemaal zat was, heeft hij me, zoals de lieve jongen die hij is, toch veilig thuis weten te krijgen. Gelukkig kon ik het wel altijd goed maken met een broodje mexicano van de Speedy Snack.
Op TD een paal in klimmen, verkleed als vrouw, Pavlov tijdens cantus,… voor Wessel is niks te gek. Maar het beste zijn toch wel al de prachtige brillen die hij draagt op TD’s.

 Al bij al ben ik erg blij dat ik hem heb leren kennen en heb ik er heel veel zin in om samen met Wessel het praesidium in te mogen komend jaar. Ik ben ervan overtuigd dat hij het geweldig gaat doen!

Dixit,
Camille Mötter
V.U. 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!