Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Youri Speth

Cantor

Aan mij de eer om Youri, ook bekend als Kreupeltje, aan jullie voor te stellen!

Afgelopen jaar leerde ik Youri kennen als mijn zedenmeester en ik ben super trots op hoe hij die functie heeft vervuld. Met flauwvallende schachtjes (again, sorry voor de hartverzakking!) en alle andere stress die bij deze functie kwam kijken, heb je dit super gedaan.

Dit jaar wordt Youri cantor en ik weet zeker dat hij dit ook geweldig gaat doen. Van de tijd die hij stopt in het oefenen van cantus nummers (ieder ritje naar Almere wordt er volop gezongen) tot aan alle ideeën voor nieuwe cantus thema’s, kan dit alleen maar een topjaar worden!

Deze lieve, lange ginger is altijd in voor gezelligheid en je kunt hem dan ook vaak vinden op TD’s, bij ASL en natuurlijk bij alle cantussen. Youri is erg betrouwbaar en staat altijd voor iedereen klaar. Deze jongen vertrouw ik met mijn leven! Daarnaast weet hij goed hoe je het naar je zin kan hebben, dus mocht je ooit behoefte hebben aan een goed gesprek of je wilt juist een keer flink naar de klote, kan je altijd bij hem terecht. Ik kijk alvast enorm uit naar alle cantussen en andere avonturen die we dit jaar weer met z’n allen mogen meemaken!

Dixit, Janine Smits
Mentor 2022-2023

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!