Al sinds 1974
in dienst van
de student!

Al sinds 1974 verkiezen onze leden jaarlijks een nieuw Praesidium. Als een hecht team zorgen zij tussen hun drukke studies door voor alles wat er binnen de club gebeurd!

Profiel van…

Youri Speth

Zedenmeester

Youri is een grote rosse teddybeer. Hij is een topper. Hij komt altijd met leuke ideeën, zoals aansluiten bij een studentenvereniging. Bijvoorbeeld Odinn, terwijl we niet eens meer recht konden lopen. Hij organiseerde samen met Wessel ook twee leuke thema avonden voor zijn schachtjes. Hij gaf mij ook de schachtenopdracht om met hoge hakken een practicum te volgen. Hij nodigt vaak mensen uit voor sportactiviteiten en was bij zaalvoetbal een uitstekende keeper.

Hij wordt dit jaar zedenmeester wat ik een perfecte functie voor hem vind. De reden hiervoor is dat hij wel een harde hand kan hebben en principes heeft, zoals niet met de auto dronken rijden, zodat hij zorgt dat anderen en hijzelf niet over de grens gaan. Een teddybeer met principes als je wil. Hij zal de functie ook goed uitoefenen, omdat hij verstaanbaar is en wel echt naar je luistert als je een probleem hebt. Is dit probleem op te lossen, zal hij je helpen. Daarbij ingemixt, is hij de absolute adjeskoning. Of het nu 33cl of 1 liter is, hij krijgt het allemaal in recordtijd binnen en doet daarna nog een adtje. Hij is een teddybeer, want hij is groot en heel lief. 🙂

Dixit,
Elias Belmans
Sport 2021-2022

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!