Van 's ochtends vroeg in de collegezaal,
tot 's avonds laat op 't Fort

De boog kan immers niet altijd aangespannen zijn!
Vergeet de dagelijkse struggles van je studie en dans, zing
of sport al je stress eruit!

TD's

Je hoort het iedere student hier zeggen: ‘Op TD gaan’.
Maar wat bedoelen ze nu eigenlijk?

TD staat voor Thé Dansant, een middags- of studentenfeest. Wij vieren onze TD’s op ons geliefde Fort VI in de Feniks, deze is te vinden op het Paradeplein. Je krijgt de kans om op deze unieke, eeuwenoude locatie de avond van je leven te beleven en dit iedere week weer opnieuw! Elke TD heeft een eigen thema. Zo organiseert DIEFKA ieder jaar de pre-Halloween TD, Carnaval TD en nog veel meer! Verkleden is hierbij een absolute must! Tijdens deze feesten kan je voor een studentikoze prijs ontspannen en een lekker pintje in je mik knallen (een glaasje fris mag ook natuurlijk), lekker dansen met vrienden en genieten van Speedy Snack.

Zoals hierboven al vermeld, organiseert DIEFKA jaarlijks haar Carnaval TD voor de mensen die de feestkleren van carnaval nog niet willen wegstoppen. Onder het genot van flink veel pils (opnieuw mag cola, water, enzovoorts ook) en de beste carnavalsmuziek die we kunnen vinden, wordt er de hele avond feest gevierd om zo even los te komen van de boeken. Want hoewel studenten goed kunnen leren, is er één ding waar de studenten nog beter in zijn: FEESTEN! Tijdens themafeesten, zoals de Carnaval TD, zijn er toepasselijke acties. Zo krijgen verkleedde mensen bijvoorbeeld een gratis drankje en is er die avond genoeg Flügel om van te genieten. 

Uiteraard is de Carnaval TD niet onze enige TD. Elk semester organiseert DIEFKA wel enkele TD’s. Genoeg kansen dus om de echte Fort-VI-sfeer te leren kennen, zien we je snel?

Scroll naar boven