Van ‘s ochtends vroeg
in de collegezaal,
tot ‘s avonds laat
op ‘t Fort!


De boog kan immers niet altijd aangespannen zijn! Vergeet de dagelijkse struggles van je studie en dans, zing of sport al je stress eruit!

TD’s

Je hoort het iedere student hier zeggen: ‘Op TD gaan’.
Maar wat bedoelen ze nu eigenlijk?

TD staat voor Thé Dansant, een middags- of studentenfeest. Wij vieren onze TD’s in de geliefde Konijnenpijp of ook wel de KP genoemd. Deze is te vinden op het Paradeplein in het Fort-VI. Je krijgt de kans om op deze unieke, eeuwenoude locatie de avond van je leven te beleven en dit iedere week op dinsdag en donderdag! Elke TD heeft een eigen thema. Zo organiseert DIEFKA ieder jaar de pre-Halloween TD, Carnaval TD, Mexican TD en nog veel meer! Verkleden is hierbij een absolute must! Tijdens deze feesten kan je voor een studentikoze prijs ontspannen en een lekker pintje in je mik knallen (cola mag ook natuurlijk), lekker dansen met vrienden en genieten van Speedy Snack.

Zoals eerder vermeld, organiseert DIEFKA jaarlijks haar Carnaval TD voor de mensen die de feestkleren van carnaval nog niet willen wegstoppen. Onder het genot van flink veel pils (opnieuw mag cola, water, enzovoorts ook) en de beste carnavalsmuziek die we kunnen vinden, wordt er de hele avond feest gevierd om zo even los te komen van de boeken. Want hoewel studenten goed kunnen leren, is er één ding waar de studenten nog beter in zijn: FEESTEN! Tijdens themafeesten, zoals de Carnaval TD, zijn er toepasselijke acties. Zo krijgen verkleedde mensen een gratis drankje en was er die avond genoeg Flügel om van te genieten. 

Toch is de Carnaval TD niet onze enige TD. Iedere maand organiseert DIEFKA wel een nieuwe TD. Genoeg kansen dus om de echte KP-sfeer te leren kennen, zien we je snel?

Foto van een TD

Contact met een van ons opnemen?

Heeft u vragen voor een van ons? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina! Hier staan al onze belangrijke contactgegevens!