Van 's ochtends vroeg in de collegezaal,
tot 's avonds laat op 't Fort

De boog kan immers niet altijd aangespannen zijn!
Vergeet de dagelijkse struggles van je studie en dans, zing
of sport al je stress eruit!

Wilrijkse Klassiekers

Binnen Wilrijk zijn er een aantal evenementen waaraan wij
jaarlijks meedoen of zelfs mogen organiseren!

Galabal

Eén van de Wilrijkse klassiekers die zeker niet mag ontbreken is het Galabal. Dit evenement organiseert DIEFKA elk jaar samen met Biomedica en UFKA; de studentenverenigingen voor de studenten Biomedische en Farmaceutische wetenschappen aan de UAntwerpen.

Ons galabal wordt ieder jaar op een chique locatie georganiseerd waarbij iedereen zijn pak en mooiste kleedje weer onder het stof vandaan haalt. Een voorbeeld van zo’n locatie is het Kasteel den Brandt waar al meerdere edities hebben mogen plaatsvinden. De avond van het galabal wordt gestart met een receptie bestaande uit een heerlijk glas Cava en enkele hapjes. Hier valt er goed bij te kletsen en de mooiste foto’s worden gemaakt. Maar wees niet bang, na de receptie gaan de tafels aan de kant en wordt de dansvloer geopend zodat er mee gezongen en gedanst kan worden met de beste nummers! Al met al is het dus een hele leuke, chique en zeker een onvergetelijke avond waar je met een lach op je gezicht aan terugdenkt.

Ben je nu benieuwd hoe zo’n galabal eruit ziet? Swipe dan zeker door de foto’s hiernaast, of neem een kijkje via deze link!

Kaas- en Wijnavond

Een echte DIEFKA klassieker is de jaarlijkse Kaas- en Wijnavond. De Kaas- en Wijnavond is een avond waarop we allemaal weer onze mooiste outfit uit de kast mogen trekken om samen met al onze vrienden te genieten van overheerlijke wijnen en kazen! 

Het is een evenement waar jaarlijks veel leden naar uit kijken en wij ook! Op deze avond verzorgen wij voor iedereen een aantal heerlijke wijnen met daarbij complimenterende kazen. Ieder jaar is dit een ander menu met een unieke samenstelling van geuren, kleuren en smaken. Voor de echte wijn en/of kaas liefhebber bieden we zelfs een degustatie aan, hierbij verzorgen we meerdere ronden met speciale wijnen en kazen. Ben je een iets mindere liefhebber? Dan hebben wij voor jou een heerlijk buffet van gangbare kazen en de altijd verrukkelijke huiswijn. Voor deze chique avond is er een chique dresscode die natuurlijk geshowd moet worden op alle fantastische foto’s. Kom ook en vier met ons de volgende Kaas- en Wijnavond!

Cheer en Go-kart race!

Elk jaar organiseert de overkoepelende studentenvereniging ASK-stuwer verschillende evenementen waaronder de Go-kart race. Dit evenement vindt elk jaar plaats rond april. Hier zullen de verschillende studentenclubs, waaronder DIEFKA, strijden voor verschillende prijzen van de Go-kart race zelf, maar ook van de cheer.

Tijdens dit evenement kiest iedere vereniging een thema uit, waaraan de Go-kart en de cheer moeten voldoen. Zo hebben wij al meegedaan met als thema de Lion-king, Burlesque en The Wild West. DIEFKA doet ieder jaar fanatiek mee aan de cheer en de Go-kart race. In 2019 is dat dan ook beloond, want toen heeft DIEFKA de eerste prijs van de cheer gewonnen! In 2022 won DIEFKA de eerste prijs voor de mooiste Go-kart en in 2023 de sfeerprijs!

Buiten dat er verschillende competities op de dag bezig zijn, is het natuurlijk ook een heel gezellig evenement.
Iedere studentenclub heeft een standje met verschillende drankjes en hapjes. Al met al dus het perfecte moment om samen te komen, bij te kletsen en te genieten van al het moois waar de clubs aan gewerkt hebben!

Scroll naar boven